POTPISAN UGOVOR SA DOBITNICOM STANA U NASELJU "ZEMUNSKE KAPIJE"! Ministar Mali: U prave ruke je pristigao!
Dobitnica stana, Foto: Ministarstvo finansija

NAGRADNA IGRA

POTPISAN UGOVOR SA DOBITNICOM STANA U NASELJU "ZEMUNSKE KAPIJE"! Ministar Mali: U prave ruke je pristigao!

Ministar Mali je naglasio da je stan našao svoj put do ljudi, koji će na taj način rešiti svoj stambeni problem

Objavljeno:

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali danas je potpisao ugovor sa dobitnicom stana u okviru drugog kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi“, Jelenom Obradović iz Beograda i sa direktorom Republičke direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem.

Dobitnica stana
foto: Ministarstvo finansija

Dobitnica stana u naselju „Zemunske kapije“ kaže da je bila ubeđena da će dobiti neku od vrednih nagrada i da je presrećna jer je njena koverta izvučena iz bazena u kojem se u tom trenutku nalazilo 8,6 miliona koverata sa fiskalnim računima. Ističe da njenoj porodici ova nagrada mnogo znači, jer je sa suprugom Milanom svakako planirala da podigne kredit za veći stan, u kojem bi komfornije živeli sa ćerkama Dunjom i Tarom.

„Stvarno smo presrećni i ovo je za nas neverovatno. Jedva čekamo da uđemo u novi stan“, rekla je ona i dodala da će nastaviti da podržava borbu protiv sive ekonomije i kada se nagradna igra završi.

Dobitnica stana
foto: Ministarstvo finansija

Jelena Obradović, koja je inače profesorka biologije, a suprug naučnik i radi u Institutu za nuklearne nauke „Vinča“ naglasila je da je uverena da je od tridesetak koverata koje je poslala, ona koja je izvučena, pristigla u bazen još u decembru 2020. godine.

„Reč je o plavoj koverti, koju smo ćerka Tara i ja pripremile. Čini mi se da je poslata u decembru. Stalno smo slale koverte drugih boja“, navela je ona i zahvalila se Vladi Republike Srbije i ministru Malom na organizaciji nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

Dobitnica stana
foto: Ministarstvo finansija

Ministar Mali je naglasio da je stan našao svoj put do ljudi, koji će na taj način rešiti svoj stambeni problem.

„Ova nagradna igra s jedne strane podržava borbu protiv sive ekonomije i bolju naplatu poreza, a s druge strane pomogli smo predivnoj porodici, da iz tesnog stana imaju mogućnost da se presele u veći“, rekao je ministar i dodao da je zadovoljan efektima nagradne igre.

Naveo je da je, prema poslednjim podacima, pristiglo oko 9 miliona koverti za učešće u nagradnoj igri.

„Prezadovoljan sam odzivom, ali mi sada više pričamo o fiskalizaciji, o fiskalnim računima, i ovde nije samo reč o nagradnoj igri. Borba protiv sive ekonomije polako postaje svest svih nas, da ukoliko ne uzmemo fiskalni račun, oštetili smo ne samo nas, već i državu“, rekao je Mali.

Ministar je podsetio da će Vlada Republike Srbije naredne nedelje izaći sa novim predlogom mera ekonomske pomoći građanima i privredi.

„Taj novac od negde treba da se isplaćuje. Što se više borimo protiv sive ekonomije, to smo bolji i jači i imamo mogućnost da povećavamo plate i penzije, da podržavamo one kojima je pomoć najpotrebnija“, zaključio je Mali.

(Espreso / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.