DANAS MI JE OD KORONE UMRLA SESTRA. 40 GODINA. ANTIVAKSER: JEZIV status SRPKINJE poslednji je poziv za BUĐENJE!
Ilustracija, Foto: Tanjug/AP

PRESTRAŠNO

DANAS MI JE OD KORONE UMRLA SESTRA. 40 GODINA. ANTIVAKSER: JEZIV status SRPKINJE poslednji je poziv za BUĐENJE!

Treba vam argument za vakcinisanje? Evo

Objavljeno:

Strašan status jedne žene iz Srbije širi se danas srpskim internetom. Nesrećna žena je, naime, izgubila sestru, koju je ubio koronavirus.

Strašno je i što je sada već pokojna žena bila antivakser, i odbijala je pomisao da se imunizuje protiv ove opake bolesti.

Strašno je i što je Srbija država u kojoj vakcina ima dovoljno, a još možete da birate vakcinu kojom ćete da se zaštitite od bolesti.

Ipak, verovanje u jutjub zavere uzima svoj danak: u Srbiji ima previše onih koji ne veruju nauci i zdravom razlogu, i zato, na žalost svih nas, plaća se teška cena.

Prenosimo status ove žene:

"Danas je prestalo da kuca srce moje sestre. Covid-19. Otkazala su prvo pluća, potom srce i bubrezi. 40 godina, stomatolog, antivakser. Dobila je temperaturu prošle nedelje i imala blage simptome, nije htela da ide kod lekara. Ove nedelje je počela da gubi dah i tad je primljena u bolnicu. Bila je dobro do sinoć. Danas popodne je umrla."

Umrla žena
foto: Tviter/printscreen

"Ne volim Instagram patetiku i ovo ne pišem bez razloga. Mama je težak bubrežni bolesnik i prošla je sa vrlo blagim oblikom, nije imala ni temperaturu. Primila je Pfizer vakcinu, obe doze.

Tata je 1. marta primio Sinopharm, jednu dozu, na poluintenzivnoj je, stabilan, dobre su prognoze, isto težak srčani bolesnik, dijabetes..."

Umrla žena
foto: Tviter/printscreen

"Molim te da se vakcinišeš. Ja sam primila Astru i boli me uvo što pričaju da je trombogena, kontraceptivi su trombogeni pa ih pijemo.

Druga stvar, ako dobiješ Covid-19, odmah se javi u specijalizovanu bolnicu, čim dobiješ temperaturu. Nemoj da čekaš. Citokinska oluja nastupa oko 10. dana, a do tada mogu da budu vrlo blagi simptomi. Onda sledi citokinska oluja, otkazivanje organa i smrt.

Nemoj mi izjavljivati saučešće i zatrpavati DM, kao da jesi. Nemam snage da odgovaram."

Umrla žena
foto: Tviter/printscreen

Budite pametni, VAKCINIŠITE SE!!!

Bonus video:

00:50

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Zorana Mihajlović

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.