SNIMAK RATKA MLADIĆA KAKO IGRA KOLO U NEMAČKOJ JE LAŽAN! Raskrinkana prevara, pogledajte i sami (VIDEO)
Snimak koji bode oči, Foto: Youtube printscreen

REŠENO

SNIMAK RATKA MLADIĆA KAKO IGRA KOLO U NEMAČKOJ JE LAŽAN! Raskrinkana prevara, pogledajte i sami (VIDEO)

Autor snimka tvrdi da je lično video Mladića

Objavljeno:

Na društvenim mrežama i brojnim portalima u regionu masovno se deli video u kome autor tvrdi da Ratko Mladić zapravo nikada nije bio u Hagu, već da živi u Štutgartu, u Nemačkoj i da je sve jedna velika nameštaljka.

On navodi da je Mladića video svojim očima na jednom slavlju.

Autor ove teorije je kao “dokaz” za svoju tvrdnju ponudio snimak sa navodne proslave u Štutgartu, na kojem, kako navodi, “pravi Ratko Mladić” igra kolo okružen velikim brojem ljudi.

Na Facebook stranici Krvavi Balkan-Nova Stranica 28. marta ove godine objavljen je snimak sa tvrdnjama, ali je stranica nedugo nakon toga izbrisana.

Ratko Mladić
foto: Printscreen Facebook

Sporni video je prvo objavljen prošle godine na YouTube kanalu pod nazivom PEDJIN KANAL. U njemu izvesni Peđa tvrdi da nije istina da se Ratko Mladić nalazi u Hagu.

On tvrdi da “pravi Mladić'' živi u okolini Štutgarta, dok je u Hagu neki drugi čovek koji liči na njega, odnosno njegov dvojnik. On je kao “dokaz” za ove tvrdnje ''priložio'' upravo snimke sa slavlja u Štutgartu.

Dalje tvrdi da je Mladića identifikovao zahvaljujući prstenu kojeg je prepoznao sa nekih starih Mladićevih fotografija, a koji je njegov venčani prsten.

Portal "Raskrinkavanje" je preneo deo njegove teorije:

Potpuna je laž da je Ratko Mladić u Hagu. On nikada nije ni bio u Hagu. Ja pretpostavljam da je to onaj dvojnik njegov, da je to sve nameštaljka, da je on možda čak i radio za NATO. Sve je danas moguće. Drugog februara ove godine, to jest 2.2.2020, pre osam dana, bilo je ovde neko slavlje u Štutgartu i ja sam lično video Ratka Mladića i prič’o s njim. Znači on uopšte nije u Hagu, on živi ovde negde u okolini Štutgarta.

Prvo sam pomislio: ,,Ma možda neko ko liči na njega'', međutim, kad sam video onda prsten njegov, onaj na desnoj ruci, samo on onu prstenčinu nosa. Eno uporedite tamo iz onih dokumentarnih snimaka pa ćete videti, i za vreme rata, onaj njegov venčani prstenčina.

Inače, na fotografiji koja je snimljena u haškoj sudnici, a koja je nastalaj u augustu 2020. godine, jasno se vidi kako Ratko Mladić izgleda danas, a jasno je i gde se on nalazi - u Hagu. Samim tim se dolazi do zaključka da čovek sa slavlja u Štutgartu mora biti neko ko podseća na Mladića.

Prsten Ratka Mladića, za kojeg autor tvrdi da se vidi na snimku slavlja u Stuttgartu, u posjedu je Mladićevog sina Darka Mladića.

U intervjuu s Darkom Mladićem, objavljenom na portalu Alo 9.9.2017. godine, navodi se:

Čim nam je Darko Mladić otvorio vrata njegovog porodičnog doma, prvo što sam zapazio bio je veliki zlatni prsten na njegovoj desnoj ruci. Dobar dan, Darko, je l‘ to Ratkov prsten? - Jeste, od njega se ne odvajam - odgovorio nam je Mladićev sin i razgovor je mogao da počne.

U članku je objavljena i fotografija Darka Mladića sa prstenom po kojem je njegov otac bio “prepoznatljiv”.

(Espreso/Raskrinkavanje.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.