STO EVRA ZA NAGRADU O MONSTRUMU: Okovima vezao psa, pa ga ostavio pored pruge u Subotici da umre! (FOTO)
Foto: Večernje novosti

Užas

STO EVRA ZA NAGRADU O MONSTRUMU: Okovima vezao psa, pa ga ostavio pored pruge u Subotici da umre! (FOTO)

Crni mešanac izmučenog izgleda pronađen je slučajno pre skoro deset dana. Ko zna koliko je proveo bez hrane i vode, vezan za drvo kako ne bi mogao da se spase. Volonteri su jedva skinuli okove sa njegovog vrata i otrgnuli ga od sigurne smrti
Objavljeno:

Grupa ljubitelja životinja iz Subotice nudi nagradu od sto evra onome ko pronađe vlasnika koji je svog psa bezdušno lancem vezao za drvo pored Peštanske pruge, objavile su "Novosti".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Crni mešanac izmučenog izgleda pronađen je slučajno pre skoro deset dana. Ko zna koliko je proveo bez hrane i vode, vezan za drvo kako ne bi mogao da se spase. Volonteri su jedva skinuli okove sa njegovog vrata i otrgnuli ga od sigurne smrti. Kuca je nazvana Srećko, jer ga je samo puka sreća ostavila u životu.

- Pas je spasen, ali smo odlučili da pronađemo njegovog vlasnika. Sakupili smo novac i ponudili nagradu onome ko nam pomogne da pronađemo čoveka koji je tako surovo ostavio psa. Izlepili smo plakate po celom gradu, podelili vest na društvenim mrežama, nadamo se da će biti efekta - kaže Subotičanka Bernadeta Horvat.

Po rečima volontera, protiv vlasnika psa, ukoliko bude pronađen, biće podneta krivična prijava.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.