MALA LENA IDE U ITALIJU DA POBEDI LEUKEMIJU: Sjajne vesti za najhrabrije dete u Srbiji! (FOTO)
Foto: Facebook / Dušan Krstić

DUŠA MALENA...

MALA LENA IDE U ITALIJU DA POBEDI LEUKEMIJU: Sjajne vesti za najhrabrije dete u Srbiji! (FOTO)

Stigla je i zvanična potvrda iz NURDOR-a da će dvogodišnja Lena Krstić moći da se leči u Bolonji besplatno, potvrdio je Niškim Vestima devojčicin otac Dušan. On moli sve prijatelje, poznanike i ljude dobre volje da obustave akciju pomoći Leni, jer ima druge dece kojima je pomoć potrebna
Objavljeno:

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, obavestilo je roditelje male Lene da će roditeljsko udruženje iz Bolonje pokriti ostale troškove tokom Leninog boravka u Bolonji (smeštaj u roditeljskoj kući, nabavku hrane, prevoz, prevodioce) i da će dvogodišnjoj Leni biti omogućeno besplatno lečenje u ovom italijanskom gradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ova informacija nam je danas još jednom potvrđena iz Bolonje. Očekuje se da u naredne 2 do 3 nedelje stignu sva neophodna odobrenja i da možete da krenete put Bolonje - piše u poruci NURDOR-a koju je Dušan Krstić prosledio.

foto: Privatna arhiva

U poruci koju je Dušan Krstić objavio na društvenim mrežama, piše:

Zvali su me iz NURDOR-a i dobio sam informaciju da će celokupan Lenin tretman u inostranstvu, tačnije na klinici u Bolonji biti besplatan. Takodje su me zamolili da obustavim akciju zasto što ima još dece kojima će trebati novca za slična lečenja, što je u potpunosti razumljivo. Ovom prilikom bih se zahvalio svima koji su na bilo koji način podržali ovu akciju, ne bih nikoga imenovao u strahu da nekog ne izostavim. Sav novac koji je prikupljen biće vraćen ljudima koji su donirali, a ukoliko bilo ko od vas ko je donirao želi da prosledim novac nekom drugom detetu za koje mi NURDOR bude rekao da je potrebno, neka me kontaktira na 0698630132. U suprotnom, vratiću svima novac. SAMO BIH ŽELEO DA APELUJEM DA NE STANEMO OVDE I SADA. NASTAVITE DA PODRŽAVATE OVAKVE AKCIJE I SVIMA JOŠ JEDNOM OGROMNO, VELIKO HVALA!!!!!!

Lena ima redak oblik leukemije, a sa ovom bolešću se bori više od polovine svog života.

(Espreso.co.rs / Niške vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.