TUKAO ME JE I MALTRETIRAO: Ali tek onda je nastao pakao - ODUZELI SU MI DVE ĆERKE! (VIDEO)
Foto: FACEBOOK / NATAŠA NALETINA

još jedna srpska priča

TUKAO ME JE I MALTRETIRAO: Ali tek onda je nastao pakao - ODUZELI SU MI DVE ĆERKE! (VIDEO)

Nataša Naletina je majka dve predivne devojčice. Majka koja više nema mogućnost da to bude
Objavljeno: 15:14h

Majka. Jedna jedina. Šta se desi kada majci uzmete ono što voli najviše na svetu? Njeno dete.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada ljubav između partnera prestane najviše ispaštaju deca. Nakon razvoda obično sledi borba. Borba za mališane koji su čitav vaš svet. Nekada to ide mirnim putem, a nekada u sekundi sve može poći naopako.

Nataša Naletina je majka dve predivne devojčice. Majka koja više nema mogućnost da to bude. Bila je u braku 8 godina i nakon zlostavljanja i torture koju je partner vršio nad njom odlučuje da preseče. Da stavi tačku jednom za svagda.

Poslednje dve godine braka bile su klimave. Učestale svađe, napadi, vređenje. Sve je to dovelo do najgoreg mogućeg ishoda. Napada. Natašin suprug, napao ju je pred njihovom mlađom ćerkom i sve zbog toga što nije želela da otključa svoj telefon kako bi je proverio.

foto: Facebook / Nataša Naletina

To je nešto što je konstantno radio.

To je prvi put da je Nataša rekla ne, a njega je to dovelo do ludila. Polomio joj je telefon i tom prilikom je povredio. U afektu i želji da se odbrani, otvorenim šakama je pokušala da mu uzvrati. Da sačuva svoj ponos i spreči da mlađa ćerka to vidi.

Odlučila je da ga ne goni krivično, iako je su joj u policiji rekli da bi zbog onoga što je uradio trebao da bude u pritvoru mesec dana.

Ne želim da robija, želim samo da se razvedem i zaustaviom ovaj pakao.

Ipak, Natašin suprug odlučuje da on tuži nju. Odlazi u policiju i govori kako je ona nasilna, da bije njega i decu kada joj se pomrači. Bez ikakvih dokaza...

foto: Petar Lazović
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.