OBAVEŠTENJE ZA KORISNIKE GASA U VLAJKOVCU I RITIŠEVU: U toku promena odoranta
Foto: Grad Vršac

vršac

OBAVEŠTENJE ZA KORISNIKE GASA U VLAJKOVCU I RITIŠEVU: U toku promena odoranta

Nakon promene odoranta, prirodni gas će imati drugačiji miris od onog na koji smo navikli, ali veoma specifičan i neće biti moguće zameniti ga sa drugim mirisima, saopšteno je iz JKP Drugi oktobar

Objavljeno: 16:34h

Javno komunalno preduzeće Drugi oktobar obaveštava sve korisnike prirodnog gasa u Vlajkovcu i Ritiševu da će danas, 8. novembra, vršiti zamenu odoranta prirodnog gasa (gas će imati drugačiji miris), čime ćemo preći sa etil merkaptana na ekološki prihvatljiviji tetrahidrotiofen.

“Ovu zamenu dužni smo da izvršimo do kraja 2022. godine, na svim uređajima za odorizaciju prema Pravilniku o uslovima za nesmetanu i bezbednu distribuciju prirodnog gasa gasovodima pritiska do 16 bar. Nakon promene odoranta, prirodni gas će imati drugačiji miris od onog na koji smo navikli, ali veoma specifičan i neće biti moguće zameniti ga sa drugim mirisima. Ukoliko u Vašem domaćinstvu ili poslovnom objektu osetite neobičan miris, molimo Vas da se javite Službi Gasovod na tel. 013/440-800, ili dođete lično u kancelariju br. 2 našeg preduzeća, saopštilo je JKP Drugi oktobar.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta Grada Vršca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.