NAJVEĆA ŠOPING GROZNICA DO SADA: OTKRIVAMO GDE!
Ilustracija, Foto: Promo

popusti

NAJVEĆA ŠOPING GROZNICA DO SADA: OTKRIVAMO GDE!

Shoppster, pored brze isporuke na željenoj adresi i jednostavnog praćenja, omogućava kupcima i preuzimanje pošiljki na DExpress paketomatima širom zemlje

Objavljeno: 13:43h

Da li ste spremni za najveću godišnju šoping groznicu Crni petak? Brojne pogodnosti za sve kupce u ovom periodu pripremio je i Shoppster.rs, prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji! Najsavremeniji domaći „one-stop shop“ sa više od 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, nudi popuste do 50% u svim kategorijama do 27. novembra, kao i nove usluge u domenu dostave koji će šoping euforiju učiniti prijatnijom i udobnijom.

Promo
Promofoto: Promo

Crni petak na Shoppsteru poseban akcenat stavlja na trenutno najpopularnije kategorije na ovoj platformi, među kojima su mali kućni aparati, bela tehnika, računari i moda, ali na ovoj platformi možete naći proizvode najrazličitije namene.

“Kupce očekuju popusti do čak 50 odsto u svim kategorijama, gotovo neograničene prilike za ozbiljno velike uštede, a u saradnji sa našim partnerima iz kurirske službe DExpress, nudimo i najsavremenije usluge dostave na našem tržištu. Kako je Crni petak uvek veliki test za sve, i ritejl i eCommerce industriju, mogu sa sigurnošću da kažem da smospremni, da se radujemo i željno iščekujemo utiske naših kupaca na sve pripremljene akcije,“ ističe Ljiljana Ahmetović, izvršna direktorka kompanije.

U ovom periodu još više dolaze do izražaja pogodnosti koje mogu da ostvare članovi programa lojalnosti, Shoppster Smart – iz kompanije poručuju da je sada pravi momenat da kupci otkriju na koje sve načine mogu dodatno da uštede, detaljno personalizuju svoje iskustvo online kupovine i pronađu tačno ono što im je potrebno po nikad povoljnijim cenama.

„Pored kupaca, sada je važan momenat i za sve male i mikro preduzetnike koji žele da povećaju prodaju i dosegnu višestruko veći broj potencijalnih kupaca. Oni su svi dobrodošli, a mi ćemo im, kao i uvek, pored lakog i brzog ulistavanja, pružiti svu dodatnu podršku i edukovati ih kako da pametno „plivaju“ u rastućoj eCommerce industriji,“ dodaje Ahmetović.

Shoppster, pored brze isporuke na željenoj adresi i jednostavnog praćenja, omogućava kupcima i preuzimanje pošiljki na DExpress paketomatima širom zemlje. Shoppster misli na svoje kupce i kontinuirano obogaćuje ponudu, uvodi novine i obezbeđuje najbolje proizvode po najpovoljnijim cenama.

Sve navedeno je dovoljan razlog da odmah proverite ponudu Crni petak na Shoppster.rs. Ne propustite priliku za kupovinu novogodišnjih poklona i spremni dočekajte praznike, izbegnuvši gužve u tržnim centrima.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.