OGLASILI SE IZ PIO FONDA: Evo o čemu se radi
Pnezioneri, Foto: Nebojša Mandić

važno!

OGLASILI SE IZ PIO FONDA: Evo o čemu se radi

"Najstariji sugrađani će uz asistenciju mladih volontera imati priliku da se upoznaju sa različitim digitalnim veštinama"

Objavljeno:

Prošlo je 100 godina od osnivanja penzijskog sistema u Srbiji i donošenja prvog Zakona o osiguranju radnika te će povodom ovog jubileja tokom tekućeg vikenda, to jest danas 11. i sutra 12. februara, u Beogradu ti organizovani različiti besplatni sadržaji za penzionere u sferi zdravstva, kulture i digitalne pismenosti.

Naime, za penzionere će sutra od 8 do 16 časova u matičnim Domovima zdravlja biti organizovani preventivni zdravstveni pregledi i to: oftamološki, ultrazvučni i opšti internistički pregledi/pregled specijaliste opšte medicine

Takođe, penzioneri će imati priliku da besplatno uđu u 27 muzeja i galerije, a koji su deo gradske ustanove kulture, poput: muzeja Nikole Tesle, konaka Knjeginje Ljubice, Narodnog muzeja...

U tržnim centrima "Galerija", "Ušće" i "Delta siti" u subotu i nedelju, od 10 do 18 časova, biće organizovano "Tehnološko ćoše".

"Najstariji sugrađani će uz asistenciju mladih volontera imati priliku da se upoznaju sa različitim digitalnim veštinama", navodi se u lifletu.

Spisak Domova zdravlja, muzeja i više o "Tehnološkom ćošetu" možete pročitati u galeriji ispod:

1 / 4 Foto: Printscreen/Pio.rs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.