CENE NA KOPAONIKU KAO DA STE OTIŠLI NA DRUGU PLANETU: Ručak ih koštao 180 evra, gledajte samo koliko je VODA (FOTO)
Cene na Kopaoniku, Foto: Dado Đilas, Printscreen

PAPRENO

CENE NA KOPAONIKU KAO DA STE OTIŠLI NA DRUGU PLANETU: Ručak ih koštao 180 evra, gledajte samo koliko je VODA (FOTO)

Pogledajte u nastavku sporni račun sa Kopaonika

Objavljeno:

Zimska sezona i dalje traje, a Kopaonik je pun skijaša. Iako svake godine ispliva neki račun na kome se vide paprene cene, opet se mnogi se iznenade kada taj isti račun vide na licu mesta. Na društvenim mrežama je objavljen novi račun sa Kopaonika koji je zbog iznosa izazvao gomilu komentara.

Kako se vidi na računu koji je objavljen na TikToku, posetioci su jeli i pili, a sve ukupno koštalo ih je nešto više od 20.965 dinara, oko 180 evra. Kako se vidi ljudi su pili vodu, rakiju, jeli lososa, a bio je tu i poneki koktel. Za neke od stavki sa računa cena je ista kao i u Beogradu, ali sve je šokirala cena vode.

Tri flaše obične vode od 0,75l koštale su paprenih 2.085 dinara, a dok su dve flaše obične vode koštaje 1.390 dinara. Kako je MONDO proverio cenu ove flaširane vode u prodavnicama, za tu cenu možete kupiti 24 flaša vode. Još jedna stavka na računu je bila šokantna, a to je da su dva komada domaćeg hleba koštala 700 dinara.

Komentari su se samo nizali. "Tu deru ovnove, ja za te pare odem na more sedam dana", "Hleb 350 dinara, čašica rakije 640?", "Preskupo je, ali ima se može se", "Ovo kao Dubai", "Bahato poručivanje i veliki račun", "Kritično, je li ovo realno", "Hleb su mesili bogovi sa Olimpa".

Pogledajte u nastavku sporni račun sa Kopaonika:

Cene
foto: Printscreen/TikTok/Imperatortim

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.