KAO DA STE IZNAJMILI APARTMAN, A SEZONA SE TEK ZAHUKTAVA! Ovo je DETALJAN CENOVNIK ležaljki na Tasosu (VIDEO)
Plaže na Tasosu, Foto: Printscreen/TikTok/Nikana.gr

neverica

KAO DA STE IZNAJMILI APARTMAN, A SEZONA SE TEK ZAHUKTAVA! Ovo je DETALJAN CENOVNIK ležaljki na Tasosu (VIDEO)

Zbog cena ležaljki na nekim plažama, mnogi su se složili da je Aliki plaža možda i jedna od najjeftinijih plaža na Tasosu

Objavljeno:

Vreme je leta a to znači samo jedno - izabrati pravo ostrvo, plažu i odmoriti kako valja. Naravno, proći i malo jeftinije, ako je ikako moguće. A sve to, kako se smatra može se naći na jednom od najlepših ostrva u Grčkoj, na Tasosu.

Tasos je poznat po svojim prelepim plažama, a koje su cene na nekima od njih, može se videti na TikTok videu profila "Nikana.gr", koji je detaljno opisao kretanje cena ležaljki na plažama. Kako navode, kako se sezona hakutava, tako cene i rastu.

"Ovo su cene na najpopularnijim plažama na Tasosu. Kako se sezona zahuktava, tako i cene rastu", stoji u opisu videa koji je objavljen na TikToku uz detaljne informacije.

Za svačiji džep - od 5 do 50 evra

Na Mermernoj plaži cena po osobi je 15 evra i u cenu je uključeno jedno piće (kafa ili sok).

Na Psili Amos plaži set ležaljki je od 10 evra. Na Pahis plaži postoji više barova i u nekima uz poručeno piće možete koristiti ležaljke.

@nikana.gr Ovo su cene na najpopularnijim plažama na Tasosu. Kako se sezona zahuktava, tako i cene rastu. #greece #letovanjegrčka #thassos #nikanatravel ♬ Beach - Vilelmini Katsi

Na Roso Gremos plaži cena za goste van hotela je 20 evra za set. U La Scala plažnom baru cene se kreću od 10 za set pa do 50 evra.

Na Aliki plaži set ležaljki je pet evra. Paradise beach cena seta ležaljki je 25 evra, uz šta dobijete dva pića (kafu ili sok)", navodi se u TikTok videu na profilu "Nikana.gr".

Zbog cena ležaljki na nekim plažama, mnogi su se složili da je Aliki plaža možda i jedna od najjeftinijih plaža na Tasosu.

Bonus video:

00:34

SRPKINJA PROŠLA PAKAO NA LETOVANJU U TURSKOJ! Platila letovanje, uzeli joj pare za gorivo a dočekala je POSTELJINA UMRLJANA KRVLJU

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.