NA OVIH 5 LOKACIJA SU NAJJEFTINIJI STANOVI ZA STUDENTE U BEOGRADU: Nisu baš PORED fakulteta, evo šta ima u PONUDI
Foto: Printscreen/RTS

ponuda

NA OVIH 5 LOKACIJA SU NAJJEFTINIJI STANOVI ZA STUDENTE U BEOGRADU: Nisu baš PORED fakulteta, evo šta ima u PONUDI

Donosimo pet lokacija sa najpovoljnijim cenama zakupa stanova

Objavljeno:

Akademska godina se bliži, a studenti su uveliko počeli da traže stanove u prestonici. Iako je većini važno da stan pronađu u blizini fakulteta koji pohađaju, zbog visokih cene rente ipak mnogi će biti prinuđeni da uzmu stan na nekoj udaljenijoj lokaciji, jer su razlike u ceni kirija drastične.

Donosimo pet lokacija sa najpovoljnijim cenama zakupa stanova.

Borča

Kriija od 210 evra jeste najjeftinija u Beogradu, a stanodavac je traži za stan u prizemlju zgrade u Borči, od 30 metara kvadratnih. U oglasu se navodi da je u cenu uračunato i održavanje električnih uređaja ili majstora.

Troškovi za kablovsku televiziju, internet i infostan su 2.300 dinara.

Stanodavac nije u oglasu naveo da li traži depozit, koji se uglavnom traži i to u visine jedne mesečne kirije. Takođe, u oglasu se ne navodi da li stanari imaju obezbeđen parking.

Konjarnik

Ukoliko biste iznajmili namešten stan od 29 kvadratnih metara na Konjarniku, koštao bi vas mesečno 230 evra. Stan se nalazi u prizemlju zgrade.

Kako navodi vlasnik u oglasu, stan je opremljen sa novom belom tehnikom i bojlerom. U sobi ima trosed i fotelju na rasklapanje i veliki orman.

Stanarima je dozvoljeno korišćenje dvorišta, koje ima posebnu kapiju. Obezbeđeno je parking mesto, a stanodavac dozvoljava i držanje kućnih ljubimaca. U oglasu nije navedeno da li je potreban depozit i u kojoj visini.

Žarkovo

Za garsonjeru od 22 kvadrata u Žarkovu, stanodavac traži 250 evra.

U oglasu se navodi da su troškovi infostana, centralnog grejanja i održavanja zgrade 3.300 dinara.

Stan se nalazi na 2. spratu, od pet koliko ih ima u zgradi. Što se tiče parkinga, u oglasu je istaknuto da je slobodna zona.

Čukarica

Cena zakupa stana na Čukarici od 28 kvadaratnih metara takođe je 250 evra. Stan se nalazi u prizemlju zgrade i ima terasu od 5 kvadrata.

Grejanje je na gas, ali se u oglasu ne navode prosečne cene mesečnih računa. Stanarima su dostupni internet i kablovska.

U oglasu se ističe da nema obezbeđenog parking mesta.

Voždovac

U naselju Lekino brdo, za stan od 30 kvadrata stanodavac traži 270 evra.

Mesečne režije su, kako se navodi u oglasu, 80 evra.

Kako navodi stanodavac u oglasu, stan se sastoji od kuhinje-trpezarije i dnevnog boravka sa dodatnom malom sobom u kojoj se nalazi krevet i orman.

Grejanje je na struju, odnosno putem klima uređaja. Stanari imaju mogućnost korišćenja interneta i kablovske.

Bonus video: U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

02:05

U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.