PENZIONERI U SRBIJI ĆE OVO IMATI BESPLATNO TOKOM CELE GODINE: Upravo je saopštena vest koja će mnoge obradovati
Penzioneri/Ilustracija, Foto: beta dragan gojić

PIO FOND

PENZIONERI U SRBIJI ĆE OVO IMATI BESPLATNO TOKOM CELE GODINE: Upravo je saopštena vest koja će mnoge obradovati

Penzionerima se u ime Republičkog fonda PIO obratio direktor Relja Ognjenović

Objavljeno:

Fond PIO organizovao je još jednu podelu penzionerskih kartica na Gradskoі opštini Voždovac u Mesnoj zajednici Banjica.

Penzionerima se u ime Republičkog fonda PIO obratio direktor Relja Ognjenović, objasnio im koje benefite mogu očekivati od projekta Penzionerska kartica i najavio nove popuste i pogodnosti.

Ministar Siniša Mali i ja gledaćemo, kao što smo i obećali, da dođemo u što više mesnih zajednica da vam podelimo kartice da vi ne biste gubili vreme i čekali redove, kazao je Ognjenović.

1 / 5 Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

On je istakao da će se boriti i dalje da bude obezbeđeno što više i što većih popusta za vlasnike penzionerskih kartica.

„Čuli ste za popuste za gorivo, za trgovinske lance …a ono što mogu da vam najavim su završni pregovoti sa Srbijavozom tako da ćete imati besplatnu godišnju kartu za putovanje vozom po Srbiji“, kazao je direktor PIO Fonda.

Gledaćemo i da u narednom periodu izađemo sa još 10-15 novih firmi, što privatnih, što državnih institucija, da napravimo sveobuhvatni paket mera i pogodnosti za bolji standard penzionera, pored povećanja penzija koja slede od 1. oktobra za 5,5 i 1. januara za 14,8 odsto, kao i jednokratne pomoći od 20.000 dinara koja će biti isplaćena, poručio je Ognjenović.

Želimo da vam poboljšamo životni standard da živite bolje, kazao je on penzionerima istakavši da će za sledeću godinu za banje biti odvojeno još više novca tako da će PIO Fond bar 25.000 penzionera poslati na odmor.

Nastojaćeemo da to svake godine bude sve više, hoćemo da taj budžet od doprinosa koji raste, spustimo na naše penzioner i učinimo dobro za njih, objasnio je.

On je penzionerima poželeo da 1. oktobra, na Dan starih, onako simbolično, što više potroše uz penzionerske kartice.

Bonus video:

00:21

PRIJAVE ZA PENZIONERSKE KARTICE OD DANAS I NA ŠALTERIMA POŠTA: Popusti u više od 350 ustanova

(Espreso / Penzionisani)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.