LEPE VESTI ZA JEDNU GRUPU PENZIONERA: Sve će biti završeno u roku od 30 dana
Penzioneri, Foto: Filip Plavčić

PENZIONERI

LEPE VESTI ZA JEDNU GRUPU PENZIONERA: Sve će biti završeno u roku od 30 dana

Udruženje penzionera opštine Bojnik je veoma aktivno

Objavljeno:

Renoviranje Kluba penzionera u Bojniku privodi se kraju. U adaptaciju ovog prostora uloženo je 3,3 miliona dinara iz budžeta lokalne samouprave varoši sa obala Puste reke. Svi radovi bi trebalo da se završe u roku od 30 dana.

Udruženje penzionera opštine Bojnik je veoma aktivno, sa nekoliko značajnih manifestacija kao što je „Zdrav dan”, gde se posebna pažnja poklanja zdravstvenom i socijalnom zbrinjavanju najstarijih stanovnika ove opštine.

1 / 4 Foto: Beta/Dragan Gojić

Udruženje je osnovano pre 23 godine i ima oko hiljadu aktivnih članova. Posebnu saradnju ovo udruženje građana iz varoši Bojnik ima sa leskovačkim Udruženjem penzionera kao vodećim po broju evidentiranih članova u Jablaničkom okrugu.

– Renoviranjem ovog prostora gde se kompletno sređuju vodovodne, kanalizacione i elektro instalacije, kao i zidovi i podovi, stvoriće se idealan kutak za dnevni boravak i zabavu naših najstarijih žitelja – istakao je Dragan Stojanović u ime lokalne samouprave.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / Glas osiguranika / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.