PRODUŽEN JE ROK ZA JANUARSKI POPUST ZA INFOSTAN: Ovo je datum do kada možete platiti račune
Infostan, Foto: Printscreen/youtube/ Potrošački savetnik

JKP "INFOSTAN"

PRODUŽEN JE ROK ZA JANUARSKI POPUST ZA INFOSTAN: Ovo je datum do kada možete platiti račune

Popust od šest odsto obračunava se korisnicima koji šest meseci u kontinuitetu koriste popust pri plaćanju računa

Objavljeno:

Rok za korišćenje januarskog popusta na računima objedinjene naplate produžen je do 17. februara, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Infostan tehnologije”.

Zbog obeležavanja Dana državnosti, koji se u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji praznuje 15. i 16. februara, poslednji dan za plaćanje računa sa obračunatim popustima je subota, 17. februar.

Popusti od pet, šest i sedam odsto

Za korisnike komunalnih usluga koji redovno plaćaju račune obezbeđeni su popusti od pet, šest i sedam odsto. JKP „Infostan tehnologije” redovnim platišama obračunava popust od pet odsto za plaćanje računa do datuma dospeća označenog na uplatnici objedinjene naplate.

Popust od šest odsto obračunava se korisnicima koji šest meseci u kontinuitetu koriste popust pri plaćanju računa, dok se popust od sedam odsto obračunava korisnicima koji godinu dana u kontinuitetu plaćaju račune sa popustima.

Šalter
Šalterfoto: Zorana Jevtić, Ilustracija

Elektronsko plaćanje

Podsećaju da korisnici na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče mogu elektronski plaćati račune brojnim platnim karticama bez odlaska na šaltere platnih institucija. Na svim ekspoziturama preduzeća građanima je obezbeđeno da račune objedinjene naplate mogu platiti bez troškova provizije.

JKP „Infostan tehnologije” zahvaljuje redovnim platišama što svoje račune za potrošene komunalne usluge izmiruju na vreme.

Bonus video:

00:42

Od 1. novembra 2023. “Infostan” počinje reprogramiranje duga komunalnih usluga.

(Espreso / Blic / Nikola Todorović / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.