VLASNIK PRODAJE KUĆU OD 150 KVADRATA NA 10,5 ARI PLACA ZA SAMO 20.000 EVRA: Postoji 1 problem, ali može da se REŠI
Selo/Ilustracija, Foto: Profimedia

PRODAJA KUĆA

VLASNIK PRODAJE KUĆU OD 150 KVADRATA NA 10,5 ARI PLACA ZA SAMO 20.000 EVRA: Postoji 1 problem, ali može da se REŠI

Kako objašnjava vlasnik, kuća se sastoji od 2 stambene jedinice spojene verandom

Objavljeno:

Dve kuće spojene verandom, ukupne površine oko 150 kvadrata, na imanju površine 10,5 ari sa svim pratećim objektima neophodnim za gazdinstvo izvesni Milan prodaje po ceni od 20.000 evra.

Ovo poljoprivredno gazdinstvo se nalazi u selu Lokve na 67 kilometara od Beograda, 45 kilometara od Pančeva i 32 kilometra od Vršca.

Kako objašnjava vlasnik, kuća se sastoji od 2 stambene jedinice spojene verandom.

Kuća
Kućafoto: Espreso ilustracija, Printscreen

- U novijem delu nalaze se spavaća soba, dnevna soba, kuhinja, kupatilo, hodnik i špajz. Struja i voda. U starijem delu (švapska kuća) dve velike sobe od po 25 kvadrata, dve manje bočne sobe i hodnik. Struja, ali nije sprovedena voda, piše on u oglasu na jednoj grupi na Fejsbuku i dodaje da su svi objekti legalizovani i da je vlasništvo "čisto".

Takođe, na placu od 10,5 ari, vlasnik kaže da se nalaze i: letnja kuhinja sa vodom i garaža gde su potrebna ulaganja. Dve velike kotobanje, štala, šupa za mehanizaciju, tri svinjca, kokošinjac sa ispustom, mala ograđena bašta i da svi objekti imaju struju.

Gradnja
Gradnjafoto: Profimedia

- Selo je urbanizovano, poseduje sve za normalan život, pošta, ambulanta, dva marketa, benzinska pumpa, građara, apoteke, poljoprivredne apoteke, kineska prodavnica, pekara, piše vlasnik.

(Espreso/Blic/Nikola Vojnović/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.