NOĆENJE KOŠTA MALO VIŠE OD 500 DINARA: Ova banja ima lekovite izvore i najjeftinija je u Srbiji
Banja / ilustracija, Foto: Printscreen/Booking, Nenad Blagojević, Tamara Trajković

Jedna je od manje poznatih banja

NOĆENJE KOŠTA MALO VIŠE OD 500 DINARA: Ova banja ima lekovite izvore i najjeftinija je u Srbiji

Bogata ponuda i niske cene su ono što krasi ovu banju

Objavljeno:

Jedna je od manje poznatih banja, ali je vrlo lekovita – Vranjska Banja poznata je po svojoj lepoti, a u njoj je lepo boraviti u svako godišnje doba, posebno u proleće.

Vranjska Banja se nalazi u Vranjskoj kotlini u Pčinjskom okrugu, bogata je lekovitim izvorima, ali i kulturnim sadržajima, naročito tokom sezone. Banja se nalazi na nadmorskoj visini od 400 metara, okružena planinama Besna Kobila, Patarica, Srpska Čuka, vrlo je posećena, a jedan od razloga su i povoljne cene smeštaja.

Smeštaj u ovoj banji se može naći i po povoljnim cenama. Noćenja u oglasima su raznolika, u zavisnosti od ponude, veličine i mesta apartmana. Neki od apartmana kreću se po ceni od 30 do 40 evra, ima onih i od 15 do 20 evra, a pronašli smo i apartmane gde je cena noćenja, verovali ili ne, ispod 1.000 dinara. Naravno, ima i onih luksuznijih gde cene prelaze i 100 evra za noć.

Penzioneri u banji
Penzioneri u banjifoto: Arne Trautmann / Panthermedia / Profimedia

Koliko košta noćenje u Vranjskoj Banji?

Bogata ponuda i niske cene su ono što krasi ovu banju. Najjefinije noćenje u jednom apartmanu košta samo pet evra, odnosno 585 dinara.

Vlasnik je oglasio apartman sa dve dvokrevetne sobe od kojih je jedna sa bračnim krevetom i jednom jednokrevetnom sobom. Sadrži i zajedničku kuhinju sa trpezarijom, kao i veliko dvorište i parking mesto sa garažom. Sve ovo košta svega pet evra po osobi za jedno noćenje.

Drugi apartman oglašen je na izdavanje za osam evra za noć, odnosno nešto više od 900 dinara, na samom početku šetališta u Vranjskoj Banji. Vlasnik je u oglasu naveo da je apartman kompletno opremljen sa svim potrebnim stvarima, ima kuhinju, kupatilo i dve dvokrevetne sobe. Pored toga, smeštaj je opremljen centralnim grejanjem, internetom, kablovskom, kao i parkingom za više vozila.

Za nešto više novca, odnosno 15 evra u istoimenoj banji izdaje se smeštaj koji sadrži tri sobe i to trokrevetne, sadrži i zajedničku kuhinju sa trpezarijom, veliko dvorište, sa parkingom, a poseduje i internet.

Apartmani u Vranjskoj Banji u proseku se izdaju po ceni od 25 do 35 evra, odnosno oko 3.500 za noćenje. Jedan takav apartman poseduje potpuno opremljenu kuhinju kao i popločano dvorište. U oglasu je navedeno da je smeštaj klimatizovan, sa pogledom na planinu, prenosi Turizmopedija.

Bonus video:

03:00

NUDIMO NAJMODERNIJI I NAJVEĆI AKVA PARK NA BALKANU! Vrnjačka Banja vrvi od turizma: Predsednik opštine otkrio KLJUČNE LOKACIJE

(Espreso/bizportal.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.