"IZAĐITE NAPOLJE BRE"! Drama na liniji 493, dvojica u krcatom autobusu putnicima priredili HOROR uživo (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

LJUDI VIŠE NEMAJU SVEST GDE SU

"IZAĐITE NAPOLJE BRE"! Drama na liniji 493, dvojica u krcatom autobusu putnicima priredili HOROR uživo (VIDEO)

Da li su na kraju izbačeni iz prevoza nije poznato

Objavljeno:

Prava drama odigrala se danas na liniji 493 u pravcu Mladenovac-Beograd kada su se putnici suočili sa prilično neprijatnom situacijom, a jedan od prisutnih je i snimio užasnu scenu.

Kako se može videti iz priloženog snimka, dvojica nepoznatih muškaraca sukobili su se nasred autobusa koji je bio krcat putnicima.

Nakon koškanja i ponekog udarca, putnicima je prekipelo i počeli su da viči: "Izađite napolje bre"! Nažalost, oni su nastavili svoj fizički obračun, nemareći za druge, a da li su na kraju izbačeni iz prevoza nije poznato.

"Upravo linija 493 Mladenovac-Beograd. I dalje viču i prete jedno drugom, niko nije ni pokušao da ih razdvoji. Vozač je čuo buku, stao u jednom trenutku i otvorio vrata ali ništa nije rekao i takođe ni jedan od njih nisu hteli da napuste vozilo. Vozač je samo zatvorio vrata i krenuo bez da pozove policiju i bez ičega. Krećemo se i dalje, šta će biti do kraja puta ne znam.”, piše u komentaru snimka.

Podsetimo, još jedan snimak tuče danas je dospeo u javnost, a akteri su dva vozača u Rakovici.

“Juče na Rakovičkom putu. Tu se traka iz dve spaja u jednu, onda je ovaj kombi uleteo ispred auta, pa je ovaj stariji čovek iznerviran izašao i napao momka iz kombija, koji posle nije znao da se zaustavi. Sreća pa je iz suprotne trake neki lik stao i vikao da će zvati policiju pa su hvala Bogu prestali”, navodi se u opisu objave.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.