NASTAVLJA SE SUĐENJE VELJINOJ GRUPI: Svi se pitaju šta će doneti novo ročište pošto je Lalić juče PRIZNAO UBISTVA
Suđenje Belivukovoj grupi, Foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić

decenijsko suđenje

NASTAVLJA SE SUĐENJE VELJINOJ GRUPI: Svi se pitaju šta će doneti novo ročište pošto je Lalić juče PRIZNAO UBISTVA

Vođe klana Belivuk i Miljković se, za razliku od drugih koji su i pritvoru u Centralnom zatvoru, nalaze u pritvorskoj jedini u zgradi Specijalnog suda

Objavljeno:

Deo Ustaničke ulice oko Specijalnog suda bio je neko vreme blokiran dok su marice po rotacijom dovozile okrivljene pripadnike klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u zgradu suda na treće pripremno ročište kriminalnoj organizaciji, koja se tereti za petu ubistava, otmice, silovanje, trgovinu oružjem i narkoticima.

Džip Žandarmerije i dva džipa SAJ-a su preprečila put sa jedne i druge strane zgrade i zaustavile saobraćaj dok je kroz ulicu, iz pravca Auto-komande, velikom brzinom prošao konvoj vozila pod rotacijama oko jedan sat, odnosno sat i po pre početka zakazanog ročišta.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Vođe klana Belivuk i Miljković se, za razliku od drugih koji su i pritvoru u Centralnom zatvoru, nalaze u pritvorskoj jedini u zgradi Specijalnog suda. Na današnjem ročištu bi trebalo da se nastavi sa iznošenjem uvodnih reči advokata odbrane, nakon što su se juče okrivljeni izjasnili o krivici.

Svi su negirali izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret, izuzev Srđana Lalića, optuženog za pet ubistava, koji je rekao da je kriv, zbog čeka je izazvao šok u sudnici.

Bonus video:

01:39

Veljko Belivuk i Marko Miljković upadaju u hotel

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.