Snežana Divac: Ubili ste me sa Kantrimenom! Bežim u Ameriku! (FOTO)

Ne može više da izdrži

Snežana Divac: Ubili ste me sa Kantrimenom! Bežim u Ameriku! (FOTO)

Supruga Vlade Divca jednostavno više ne može da se nosi sa ovolikim pritiskom
Objavljeno: 12:27h

Snežana Divac je za ‚‚Novosti" prvi put govorila o aferi ‚‚Kantrimen" otkako su je neki mediji dovodili u vezu sa tim slučajem. Tom prilikom je rekla da sve teže izdržava pritisak optužbi da je učinila nešto što nije, i da je to direktan udarac na nju i njenu porodicu. Rekla je i da samo još čeka da joj ćerka završi škoku i da ode kod Vlade u Ameriku. Snežana Divac: Pokojni Luka Jovanović mi je dolazio 3 puta u san! (FOTO) (VIDEO)

Pojedini mediji više od godinu dana optužuju Snežanu Divac za smrt nesrećnog mladića a ne Marka Milićeva. Snežana Divac je rekla i da se niko od državnih organa nije pojavio da kaže ko širi i zašto ove monstruozne laži. Kako kaže Snežana je bila kod kuće kada je objavljena vest o ovoj tragediji i da je kao svaki građanin ove zemlje pratila vesti o ovoj tragediji. Samo sam vozio svoja kola, nije mi jasno zašto su me osudili! U jednom tabloidu je objavljena vest da je Snežana Divac pregazila mladića i da joj je Ivica Dačić pomogao da prikrije tragove. Istragom je utvrđeno da je Snežana vlasnik sivog mini kupera sa američkim tablicama, a ne kantrimena.
Pod pritiskom stresa Snežana Divac kaže kako je često sanjala preminulog Luku i da joj se polednji put obratio sa rečima da brine za oca i da mu poručuje da napravi igru koju su igrali u detinjstvu. Snežana je još rekla da i dalje vozi svoj automobil sa oštećenjem nastalim kada ju je udraila neka žena, ali da nije htela da ga popravlja da ne bi rekli da nešto krije.
Milićev je inače pokušao da se ubije u ćeliji, i na svaki spomen slučaja ‚‚kantrimen" izgleda zastrašeno. (Espreso.co.rs / Izvor: Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.