POTRESNE REČI SILOVANE STARICE KOD SVILAJNCA: Nasilnika zna još kad je bio dete, nije prvi put da je napao!
Uhapšeni, Foto: Printscreen

UŽAS!

POTRESNE REČI SILOVANE STARICE KOD SVILAJNCA: Nasilnika zna još kad je bio dete, nije prvi put da je napao!

Prema njenim rečima kada je nasilnik otišao zvala je ćerku koja živi u Svilajncu

Objavljeno:

A. M (33) iz okoline Svilajnca uhapšen je zbog sumnje da je u subotu oko ponoći razbio vrata komšinici S. M. (79) i silovao je, a potom pobegao, brzom intervencijom policije uhapšen je u okolini Zrenjanina

Kako je za Informer ispričala nesrećna žena, silovana je u subotu oko 23 sata dok je ležala u krevetu i gledala televizor.

- Strašno je to što sam doživela u ovim godinama i u svojoj kući i od koga?! Razvalio mi je vrata. Ležala sam u krevetu i gledala televizor. Srećom da je bilo svetlo od televizora možda ga ne bi prepoznala. S vrata je skočio na mene, gurala sam ga i nogama i rukama da se odbranim od njega. Vikala sam jadna da me čuju komšije, a on me je ućutkavao, samo je šištao "psst, psst" - priča nesrećna žena prisećajući horora koji je doživela.

Kako je objasnila pokušavala je svom snagom da se odbrani od njega da izbegne najgore ali nažalost bio je jači od nje.

- Terala sam ga vikala da me pusti, gurala ga ali to nije dopiralo do njega. Zatvaro mi je usta rukom čak sam ga i ugrizla za ruku, ali ni to ga nije oteralo. Silovao me je i ko zna koliko bi to iživljavanje trajalo da nije čuo kapiju spolja. To ga je uplašilo. Sad mi prolazi kroz glavu mogao je jastuk da mi stavi na glavu i da me uguši - priča u dahu potresena žena.

1 / 3 Foto: Rina

Prema njenim rečima kada je nasilnik otišao zvala je ćerku koja živi u Svilajncu.

- Samo moja duša zna kako mi je bilo dok sam detetu rekla šta mi se desilo. Sramota šta sam doživela... ubrzo potom stigla su mi deca i policija je ubrzo stigla. Svi su krenuli da ga traže i uhvatili su ga. Sada ne treba ni belog dana da vidi monstrum šta mi je uradio - ističe S.M.

Kako je objasnila nasilniku A. M. ovo nije prvi put da napada starije žene.

- Jednu je ženu napao i ona ga umalo vilama nije izbola. Mene je pokušao pre 10 godina da dodiruje, ali se srećom povukao i ništa nije bilo, evo do sada. On je monstrum i treba doživotno da bude na robiji, on nije za ovaj svet - kaže naša sagovornica.

Inače, kako je navela silovatelja poznaje odmalena.

- Oženjen je bio, ima dvoje male dece , ima kombi i vozi ljude u Austriji ili dovozi. Ne znam kako može takav da radi s ljudima. Živi tu u mom komšiluku sa babom i dedom. Čak je, kako sam čula njegova baba ljuta na mene što sam ga prijavila, pa ja mogu baba da mu budem, a šta mi je uradio. Ma neću da stanem dok ga ne osudim da truli u zatvoru. On ni svojoj deci takav ne treba... Čujem da je pokušao da pobegne preko granice kada ga je policija uhapsila - kaže potresena S.M.

Kako je navela još uvek se trese od straha i ne sme da zaspi u svojoj kući.

- Podglavila sam jednom motkom vrata, te večeri kada je policija došla tresla sam se kao prut. Pritisak, koji nikada nisam imala mi je skočio - kaže S.M.

Kako smo saznali A.M. je uhapšen u okolini Zrenjanina.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.