"BIO JE ISKUSAN I DOBAR VOZAČ": Užičani otkrili detalje o Vladimiru, potresne reči gađaju PRAVO U SRCE
Ilustracija, Foto: Rina

tragedija

"BIO JE ISKUSAN I DOBAR VOZAČ": Užičani otkrili detalje o Vladimiru, potresne reči gađaju PRAVO U SRCE

Vest da su jutros oko 5.30 časova u mestu Surduk na putu ka Zlatiboru poginula četvorica mladića iz Užica zavila je Srbiju u crno, a ovoj tragediji prethodio je provod u noćnom u klubu o čemu svedoče snimci i fotografije koje su objavili na svojim Instagram profilima nekoliko sati pre nego što su "otišli u smrt"

Objavljeno:

Nakon tragedije koja je zadesila Užice kada su u teškoj saobrćajnoj nesreći poginula četiri mladića, odlukom gradonačelnice, ponedeljak 12. septembar, proglašen je za Dan žalosti na teritoriji grada Užica.

Od Vladimira Miloševića (27), Uroša Drčelića (22), Stefana Džalovića (21) i Nikole Daničića (19) koji su poginuli jutros oko 5.30 na putu ka Zlatiboru, Užice će se sutra oprostiti Danom žalosti na teritoriji grada.

- Ovo je velika tragedija, četiri mlada života ugašena u trenutku. Svi su bili dobri i primereni mladići i ovo je veliki gubitak za naš grad - kažu Užičani za RINU.

Prema njihovim rečima mladić koji je upravljao vozilom bmv, bio je profesionalni vozač kamiona i bio odličan i iskusan vozač stoga još teže prihvataju činjenici o ovoj nezapamćenoj tragediji u njihovom gradu.

​Vest da su jutros oko 5.30 časova u mestu Surduk na putu ka Zlatiboru poginula četvorica mladića iz Užica zavila je Srbiju u crno, a ovoj tragediji prethodio je provod u noćnom u klubu o čemu svedoče snimci i fotografije koje su objavili na svojim Instagram profilima nekoliko sati pre nego što su "otišli u smrt".

Užice
foto: Facebook

- Pacijent star 21 godinu dovezen je u bolnicu sa povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći. Intubiran je na terenu, na prijemno odeljenje stigao je bez znakova života, bez svesti, bez pulsa, bez merljive tenzije, proširenih neaktivnih zenica - objasnio je dr Aleksandar Lojanica iz Opšte bolnice u Užicu i dodao da je pokušana reanimacija uz anesteziju, ali da je u 06.15 časova konstatovana smrt.

Automobil marke BMW slovenačkih, odnosno koparskih registracija, kretao se iz pravca Užica prema Zlatiboru.

1 / 7 Foto: Facebook

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević donela je odluku da sutra 12, septembra zbog pogibije četvorice mladića u gradu bude Dan žalosti.

Bonus video:

00:31

Srpski navijači sa Fincima slavili pobedu nad Hrvatskom

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.