SUTRA POČINJE VELIKA AKCIJA POLICIJE! Ovo bi svi građani trebalo da znaju
Ilustracija, Foto: MUP

obratite pažnju

SUTRA POČINJE VELIKA AKCIJA POLICIJE! Ovo bi svi građani trebalo da znaju

Šest vozača isključeno je iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, od 10. do 16. oktobra ove godine, sprovode akciju pojačane kontrole usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, kao i prekršaja kojima se ugrožava bezbednost pešaka.

U istom periodu, u Srbiji i još 29 evropskih zemalja koje sarađuju u okviru organizacije ROADPOL (evropska mreža saobraćajnih policija), biće sprovedena i međunarodna akcija usmerena na otkrivanje prekršaja koje čine vozači teretnih vozila i autobusa.

1 / 4 Foto: MUP

Inače, tokom prethodnog vikenda, samo presretači su na teritoriji Srbije otkrili

Šest vozača isključeno je iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje, među kojima je najdrastičniji slučaj pedesetdevetogodišnjeg muškarca koji je u razmaku od samo nekoliko minuta počinio više prekršaja.

On je u nedelju na putu Šabac-Valjevo, u naselju Matijevac, upravljao „mercedesom“ brzinom od 190,2 kilometra na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas.

Isti vozač je potom preticao kolonu vozila i oglušio se o naredbu policijskih službenika da zaustavi vozilo, da bi ga zaustavili u Koceljevi dok je upravljao „mercedesom“ brzinom od 211,4 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina ograničena na 80 kilometara na čas.

Pedesetdevetogodišnji vozač je isključen iz saobraćaja i protiv njega su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.