MILICU JE JUČE NAPAO MANIJAK, A SADA BOLESNI UMOVI NASTAVLJAJU ZLOSTAVLJANJE: Pišu joj JEZIVE PORUKE, UZNEMIRUJUĆE!
Foto: Društvene mreže

PRESTRAŠNO

MILICU JE JUČE NAPAO MANIJAK, A SADA BOLESNI UMOVI NASTAVLJAJU ZLOSTAVLJANJE: Pišu joj JEZIVE PORUKE, UZNEMIRUJUĆE!

Apelujemo na sve devojke i žene u Srbiji da ovakve poruke obavezno prijave policiji!

Objavljeno: 14:26h

Nakon brojnih dešavanja sa silovateljima i nasilnicima, nikakav apel nije urodio plodom i ponovo se dešavaju iste stvari ženama i devojkama u Srbiji.

Nakon što je pre nekoliko dana jedna Beograđanka preživela horor kada se našla u blizini manijaka u autobusu, Milici su počele da stižu uznemirujuće poruke, a iste je prosledila policiji.

Podsetimo, kako je tada objavila na Instagram profilu, manijak joj je u autobusu 33 prvo zavukao ruku u helanke, pa je zatim počeo da je dodiruje i po ostalim delovima tela. Nije prezao ni da joj se obrati direktno.

Niko od prisutnih nije priskočio da joj pomogne, čak ni vozač nije zaustavio vozilo.

- Danas oko 13 sati, ušla sam u gradski autobus 33 (kod centra za kulturu Vlada Divljan) bila je ogromna gužva, a ovaj decko je prvo pokušao da mi zavuče ruku u helanke na samom ulazu u autobus, a potom je to uradio kada smo ušli, počeo je da me pipka, ja sam se okrenula istog momenta i lupila mu šamar i počela da vičem da li je normalan i šta radi to, a on mi je sklonio šiške sa lica i rekao da želi da me gleda dok to radi! Zatim je stavio ruke na moje grudi, i rekao da svi mogu samo da me gledaju a jedino on da me ima. Počela sam da vičem i da ga udaram po rukama i pokusavala da ga sklonim od sebe, ali gužva je bila ogromna, vozač autobusa nije hteo da stane iako je video šta se dešava, tako da sam bila primorana da čekam stanicu kako bih izašla iz autobusa - napisala je ona i dodala:

- Zapretila sam mu policijom, a on je rekao da ima pravo da me pipa jer sam ja žensko a on je muško?! Kada sam pozvala policiju, počeo je da beži naravno, ja sam ga slikala da bi policija imala sto bolji opis ovog manijaka. Da napomenem, da od prepunog autobusa, niko od muškaraca nije pokušao da mi pomogne, samo neka zena je prokomentarisala da je manijak i to je to. Molim vas delite, kako bi sto pre saznao identitet ovog debila.. zaista ne bih želela da jos neka devojka doživi tu neprijatnost, dok drugi samo nemo posmatraju", napisala je devojka ispod fotografije muškarca.

Policija je osumnjičenog uhapsila, a Milica je sada na udaru sajber nasilja, nakon njene objave u inboks su počele da joj stižu prilično uznemirujuće poruke

Devojka je poruke podelila na svoj Instagram stori i naglasila da ih je prosledila u policiju, a mi vam ih prenosimo u celosti.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Prva poruka

- Ćao mala, sad sam u jednoj grupi na Telegramu pročitao kako te neki lik se*sualno zlostavljao u busu, pa sam te potražio na Instagramu ako ti treba nekakva pomoć javi mi.

Druga poruka

- Baš sam se seksualno uzbudio dok sam čitao tvoju priču, baš me uzbuđuje da vatam devojke u busu, da im mirišem kosu, da se prislanjam i trljam uz njih, zbog toga sam godinu i po dana bio u zatvoru i još mi potražuju četiri i po godine. Baš se napalim kad čitam da je to neko radio devojci, isto uživam da gledam kako neko zlostavlja devojku u busu, mmm... Šta si prijavila dečka bezveze da ide u zatvor, nije on kriv što si ti ku*va, to je prirodno ti si žensko, on je muško. To nije ništa loše, to bi ti svako radio samo nemaju muda svi.

Treća poruka

- Da se pohvalim moji optužbama za polno uznemiravanje maloletnica u busu.

Četvrta poruka

- Jeste da si malo matora za moj ukus, moje sve žrtve su imale 14, 15, 17 i 18 godina, ali nisi loša za ku*ac, sisata, mršava sa plavim očima.

Peta poruka

- Imponuje ti što si provocirala sirotog čoveka da te vata, to ti je kao dokaz da si nešto lepa, zgodna, kad isprovociraš muškarca da te napastvuje.

Šesta poruka

- Svaka slika na Instagramu ti kaže "j*bi me".

Sedma poruka

- Vidiš kakva si k*rva tebe su sigurno overili i rođeni brat i otac nego njih nisi prijavila jer voliš kad te brat i otac odvaljuje, ko bi to još podneo da gleda.

Osma poruka

- Punu podršku tom dečku jer znam kakve ste k*rve i meni to isto radile k*rve da ih vatam pa sam bio u zatvoru ni kriv ni dužan.

Apelujemo na sve devojke i žene u Srbiji da ovakve poruke obavezno prijave policiji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.