TATA IZGOREO, TATA IZGOREO! Dvojicu Leskovčana spržila eksplozija plinske boce dok su popravljali automobil! (VIDEO)
Foto: Ilustracija, Dragana Udovičić

Oprez sa plinom

TATA IZGOREO, TATA IZGOREO! Dvojicu Leskovčana spržila eksplozija plinske boce dok su popravljali automobil! (VIDEO)

„Dotrčaše bosi kod mene kući i počeše da plaču u viču: Tata izgoreo, tata izgoreo! Kad sam otišao tamo imao sam šta da vidim… Leže pored automobila, bez svesti, sprženi. Ovom Ivanu izgorele i patike, eno ih tamo“ - kaže rođak jednog od žrtava
Objavljeno: 11:32h

Dva mladića iz Leskovca bukvalno su spržena kada je eksplodirala plinska boca na automobilu koji su popravljali u dvorišu porodične kuće jednog od njih na Lebanskom putu, objavio je portal "Jugmedia".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Teško su povređeni Ivan Spasić (30) i Saša Jović (37). Lekari se bore za njihov život.

U Urgentni centar su stigli sa teškim telesnim povredama i opekotinama. Najverovatnije će hitno biti transportovani na dalje lečenje u Niš i Beograd“, kaže za Jugmediu načelnik Službe urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Miodrag Stojković.

Ivan i Saša su sami popravljali stari „Ford“, a eksplozija se desila nešto posle 20 časova. Prve su ih spržene zatekla Sašina maloletna deca.

„Dotrčaše bosi kod mene kući i počeše da plaču u viču: Tata izgoreo, tata izgoreo! Kad sam otišao tamo imao sam šta da vidim… Leže pored automobila, bez svesti, sprženi. Ovom Ivanu izgorele i patike, eno ih tamo“, pokazuje nam u šoku Sašin stric koji živi u kući odmah pored njegove, u čijem dvorištu se eksplozija i desila.

BONUS VIDEO:

Hapšenje dvojice napadača na žandarma u Novom Sadu

(Espreso.co.rs / Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.