OVO SU UBISTVA ZBOG KOJIH SU UHAPŠENI VRAČARCI: Odmotalo se KLUPKO jezivih ZLOČINA!
Hapšenje / Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

šok

OVO SU UBISTVA ZBOG KOJIH SU UHAPŠENI VRAČARCI: Odmotalo se KLUPKO jezivih ZLOČINA!

Treća likvidacija je ubistvo Aleksandra Šarca. Šarac, inače pripadnik međunarodne bande „Pink panteri“, ubijen je oktobra 2020. u garaži TC Ušće

Objavljeno: 15:36h

Policija je privela 17 lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i više krivičnih dela teško ubistvo, a među uhapšenima su Uroš Piperski, Luka Cerović i Nikola Kačarević. Kako se saznaje, osumnjičeni se terete za tri likvidacije - Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića Čađe i Aleksandra Šarca, potvrđeno je nezvanično "Blicu".

Kako saznaje Blic, privedenima se na teret stavljaju tri ubistva i pet pokušaja ubistva.

Dragan Ristić Čađo ubijen je 10. septembra 2020. godine u Kaluđerici. Kobnog dana, Ristić je izašao iz svog „audija“, kao i suvozač iz automobila „pasat“, koji ga je udario na uglu Smederevskog puta i Ulice proleterskih brigada. Napadač mu je tada pucao u glavu i grudi, a potom ga „overio“, piše Nova.

Hapšenje UKP / Ilustracija
Hapšenje UKP / Ilustracijafoto: MUP

Drugo ubistvo je likvidacija Aleksandra Halabrina, koja do danas nije rešena. Halabrin iz Janošika kod Alibunara, nestao je 20. marta 2020. godine na Banjici u Beogradu, a njegovo telo pronađeno je mesec dana kasnije u mestu Parcani kod Sopota.

Telo Halabrina pronađeno je zakopano u selu kod Sopota, sa prostrelnom ranom na glavi, a tokom istrage utvrđeno je da je mladić ubijen iz vatrenog oružja. Halabrin je, prema pisanju medija, bio blizak sa Nenadom Alibegovićem zvanim Alibeg, nekadašnjim vođom grupe „Zabranjeni“.

Treća likvidacija je ubistvo Aleksandra Šarca. Šarac, inače pripadnik međunarodne bande „Pink panteri“, ubijen je oktobra 2020. u garaži TC Ušće.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.