Roditelji monstrumi PODVODILI ĆERKU zaostalu u razvoju ZBOG KAFANSKIH DUGOVA, dete od traume POČELO DA MUCA!
Foto: Shutterstock

NAJSTRAŠNIJA SRPSKA PRIČA

Roditelji monstrumi PODVODILI ĆERKU zaostalu u razvoju ZBOG KAFANSKIH DUGOVA, dete od traume POČELO DA MUCA!

Ivan M. (45) i Tanja M. (37) dve godine su prodavali telo svoje devojčice od 13 godina
Objavljeno:

Meštani Smederevske Palanke i juče su u šoku pričali o stravičnom seksualnom zlostavljanju devojčice M. M., koju su od njene 13. do 15. godine podvodili roditelji Ivan M. (45) i Tanja M. (37)!

Roditelji monstrumi podvodili su svoje dete u njihovoj trošnoj kući u Smederevskoj Palanci, ali i ispod Plavog mosta u Beogradu, a sve kako bi platili kafanske dugove!

Od stravičnog zlostavljanja nesrećna devojčica je mucala i blago je zaostala u razvoju!

Meštani ulice u kojoj je ova porodica živela do pre godinu dana tvrde da nisu znali šta se dešava sa devojčicom dok cela priča nije osvanula juče u medijima.

- Kad sam čuo, bio sam šokiran, iako smo svi znali da je reč o problematičnoj porodici. Nisam mogao da verujem da otac to može da radi svom detetu. Nekad bi ta devojčica došla do naše ograde i zvala moju ženu. Tražila bi jedno parče hleba, jer ceo dan ništa nije jela. Moja žena joj je pomagala koliko je mogla, okupala bi je, ali nije nam palo na pamet da je roditelji podvode - priča u neverici jedan od najbližih komšija.

foto: Shutterstock

Supružnici iz pakla su, inače, živeli u porodičnoj kući Tanjinih roditelja. Komšije kažu da je to nekad bilo ugledno domaćinstvo, ali je posle njihove smrti propalo. Više od godinu dana Tanja i Ivan ne žive tu i od tada ih, navode, niko nije video, prenosi Informer.

- Oni su odavno nestali odavde. Pre više od godinu dana im je isključena struja, posle toga su otišli. Razdvojili su se. Majka je živela sa nekom drugom ženom u gradu, a on valjda sa ćerkom. A gde su bili, to niko ne zna. Sretali smo ih po gradu povremeno. Devojčicu nismo videli više od šest meseci. Čuli smo da je njen otac otišao u Beograd - kaže meštanin ove ulice.

Istraga u ovom slučaju još traje. Prema nezvaničnim saznanjima, iza rešetaka bi mogla da se nađu još dva muškarca iz Smederevske Palanke za koje se sumnja da su koristili seksualne usluge devojčice.

Ipak, svi u ovom kraju znali su da je Ivan bio sklon kriminalu.

- Da vi znate kakva je to kuća nekad bila, ovo je sad ruglo. To su sve oni uništili. On je čak rušio i zidove, plafone, izvlačio gvožđe i prodavao ga. Pljačkao je, krao, upadao u kuće i ljudima iz ulice... Bio je u zatvoru, i on i njen rođeni brat - navode komšije.

Svedoče da su oboje bili bez posla, ali su uredno dobijali dečji dodatak. Ivan bi ponekad pomagao ljudima iz ulice oko nekih radova, pa bi to naplatio.

Zlostavljana devojčica je, kažu, imala govornu manu. Ponavljala je razrede u školi, pa nisu sigurni ni da je uopšte završila osnovnu.

Podsetimo, slučaj nezapamćenog zlostavljanja izašao je na videlo sasvim slučajno krajem prošle godine. Nesrećna M. M. zadesila se u kući koju su posetili radnici Centra za socijalni rad. Oni su odmah posumnjali da sa devojčicom nešto nije u redu i ona im se postepeno poverila i ispričala šta je sve preživela.

Policija je ubrzo uhapsila Ivana i Tanju, ali i još četvoricu monstruma koji su koristili seksualne usluge ove devojčice, nakon čega im je određen pritvor. Devojčica je u međuvremenu smeštena u hraniteljsku porodicu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.