ONA DOBRO POZNAJE BRAJANA VOLŠA: I sada je iznela nove tvrdnje o njemu! (FOTO)
Brajan Volš, Foto: Printscreen/7NEWS Live Boston

ISPLIVALA I STARA FOTOGRAFIJA

ONA DOBRO POZNAJE BRAJANA VOLŠA: I sada je iznela nove tvrdnje o njemu! (FOTO)

Devojka tvrdi da je žena, koja sada živi u inostranstvu, potpuno izbezumljena posle saznanja da je Brajan optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš

Objavljeno:

Brajan Volš optužen je za ubistvo supruge Ane Volš, a kako se sumnja oduzeo joj je život u podrumu kuće Brajan je u sredu izveden pred sudiju u Okružnom sudu u Bostonu. On je i zvanično optužen za ubistvo svoje supruge zbog brojnih dokaza koje su pronašli istražitelji.

Nedeljama se piše o slučaju nestanka Beograđanke, a svaki dan ispliva nešto novo iz života Brajana i Ane Volš. Na Tviteru se pojavila informacija da se oglasila bivša devojka Brajana Volša, a uz to je osvanula i njihova zajednička slika. Kako je devojka napisala, devojka njenog druga je bila sa Brajanom devedesetih godina i dala je dozvolu da se objavi njihova fotografija iz jednog restorana.

Devojka tvrdi da je žena, koja sada živi u inostranstvu, potpuno izbezumljena posle saznanja da je Brajan optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš. "Rekla mi je da je potpuno izbezumljena. On je arogantni kreten, ali hej, to je Boston", napisala je ona, dodavši da je Brajan "psihopata".

Kako objašnjava devojka u komentarima, Brajan je bio tada "normalan", nije bilo "crvenih zastavica i da je očigledno tada bio u "boljim danima."

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.