Oslobođen taksista u slučaju kantrimen!
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

sud odlUčio!

Oslobođen taksista u slučaju kantrimen!

Taksista "Pink taksija" bio je osuđen zbog krivičnog dela "neotklanjanje opasnosti", jer nije prijavio da je došlo do udesa iako je video da je "kantrimen" oštećen
Objavljeno: 12:03h

Treći osnovni sud oslobodio je u ponovljenom postupku taksistu Sašu Jankovića koji je bio osuđen na uslovnu kaznu od sedam meseci u slučaju "kantrimen".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Taksista "Pink taksija" bio je osuđen zbog krivičnog dela "neotklanjanje opasnosti", jer nije prijavio da je došlo do udesa iako je video da je "kantrimen" oštećen.

Na ovu odluku tužilaštvo ponovo ima pravo žalbe Apelacionom sudu.

Da podsetimo, Marko Milićev je osuđen na 4 i po godine zatvora jer je "kantrimenom" kojim je upravljao ubio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu.

Milićev je za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja dobio dve godine zatvora, a za neprežunje pomoći dve godine i deset meseci, pa objedinjena presuda iznosi četiri godine i šest meseci.

Bratislav Vesović, njegov kum i drugooptuženi, osuđen je na godinu dana zatvora za krivično delo "pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela", jer je krio Milićeva i pomagao mu nakon nesereće da sakrije auto.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.