DETALJI FILMSKE OTMICE NA VRAČARU: Žrtvi pretili da će je ISEĆI na KOMADE?
Policija / Ilustracija, Foto: RINA

OTMICA

DETALJI FILMSKE OTMICE NA VRAČARU: Žrtvi pretili da će je ISEĆI na KOMADE?

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo otmica za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 12 godina

Objavljeno:

Beograđanin S.B. (33) koga su, u sredu, oteli i tukli Milan D. (42) i Petar P. (43) tokom istrage tvrdio je da su mu muškarci pretili i ubistvom, saznaje "Telegraf.rs".

Žrtva je, navodno, rekla da su ga pet sati držali u zatvorenom stanu, da su ga tukli i da su jednom trenutku u ruke uzeli noževe i da su mu pretili da će ga "iseći na sitne komade".

S. B. je uspeo da se spasi bekstvom iz stana. Tada je pozvao policiju koja je ubrzo uhapsila osumnjičene.

Saslušanje

Podsećanja radi, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani Milan i Petar P. zbog sumnje da su 5. aprila oko 8 časova obmanom odveli i u stanu zadržali oštećenog S.B, u nameri da od njega iznude novac.

Osumnjičeni su iskoristirli svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu u ovoj fazi postupka.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo otmica za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 12 godina.

Policija / Ilustracija
Policija / Ilustracijafoto: RINA

Dug

Sumnja se da su Milan D. i Petar P, 5. aprila oko 8 časova namamili S.B. u iznajmlјeni stan na Vračaru, zahtevajući da im isplati 5.000 evra na ime navodnog duga.

Pošto oštećeni kod sebe nije imao novac, osumnjičeni su ga tukli i naneli mu povrede, sve vreme preteći da će ga ubiti i iseckati na komade ako im ne preda novac.

Oko 14 časova oštećeni je otišao u kupatilo, odakle je uspeo da izađe na terasu preko koje je preskočio na terasu susednog stana i događaj prijavio policiji koja je efikasnom akcijom pronašla i uhapsila osumnjičene.

Bonus video:

02:24

OTMICA AVIONA ZBOG KOJE SE TRESLA CELA SFRJ! Vukčević otkrio kako se odigralo: UPERIO MI JE PIŠTOLJ U GLAVU I REKAO POLAZI

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.