"LAGAO ME, MALENU OSTAVIO 15 MESECI SAMU" Evo šta je rekla žena koja je prijavila Pašajlića DA DRŽI ZATOČENO DETE
Uroš Pašajlić, Foto: Nenad Kostić, MUP

STRAŠNO

"LAGAO ME, MALENU OSTAVIO 15 MESECI SAMU" Evo šta je rekla žena koja je prijavila Pašajlića DA DRŽI ZATOČENO DETE

Policija je otišla u stan, provalila vrata koja nisu imala čak ni kvaku, i zatekla jeziv prizor, ali ne i oca devojčice

Objavljeno: 10:22h

"Nisam znala da je dete samo u stanu. Sa Urošem sam u vezi bila od 2019. i te godine sam upoznala i devojčicu, bila je kod mene tri nedelje. Dve godine kasnije, u decembru 2021, on se doselio u moj stan. Rekao mi je da je dete kod njegove strine, koja brine o njoj, nisam mogla ni da zamislim šta se dešava. Posumnjala sam u njegovu priču tek kada mi je u svađi rekao da njegova ćerka zbog mene nije jela pet dana".

Ovim rečima je, kako Kurir nezvanično navodi, I. L. (46), žena sa kojom je otac iz pakla Uroš Pašajlić (38) živeo u stanu u Borči, dok je njegova ćerka (8) živela zatočena u iznajmljenom stanu u Mirijevu, opisala na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu kako je prvi put posumnjala u ono u šta je verovala 15 meseci. Nasilje u porodici koje je prijavila I. L. spasilo je sigurne smrti devojčicu koju je otac držao zaključanu i samu u stanu.

Uroš Pašajlić, Mirijevo
foto: Facebook

Neuhranjena

Podsetimo, policija je neuhranjeno dete pronašla u kadi u stanu u Mirijevu 24. marta, pošto je I. L. sa teškim povredama otišla u policiju, prijavila nasilje u porodici i sa inspektorima podelila svoje sumnje da se u Mirijevu nalazi dete na ivici smrti. Policija je otišla u stan, provalila vrata koja nisu imala čak ni kvaku, i zatekla jeziv prizor, ali ne i oca devojčice. Posle četiri dana potrage, on je uhapšen na Karaburmi. Na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, Pašajlić nije želeo da iznosi odbranu, niti je pitao za zdravstveno stanje svog deteta.

Izvor Kurira navodi da je žena do detalja opisala kako ju je Uroš, s kojim je živela od decembra 2021. pet dana brutalno tukao i maltretirao. Navela je i da je uspela da iskoristi trenutak i pobegne, kao da je tek tokom tih pet dana zatočeništva posumnjala da sa Uroševim detetom iz prvog braka nešto nije u redu.

Mirijevo
foto: Tamara Trajković

Kako je opisala, tokom svađe joj je rekao: "Zbog tebe dete nema pet dana šta da jede" i rekla da je tada prvi put pomislila da je dete samo u stanu jer je on pet dana boravio kod nje.

U pritvoru

I. L. kako se nezvanično navodi, rekla je da Pašajlić ima stan u Mirijevu, ali da u njemu nikad nije bila jer su stalno boravili kod nje.

- Navela je da je kao izgovor za to što je ne vodi u svoj stan Uroš govorio da je taj stan vrlo mali i da je zbog toga bolje da budu u Borči - dodao je izvor.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.