EVO KAKO SE BRANIO SILEDŽIJA IZ SMEDEREVA: Osumnjičen da je pse trenirao za borbe, MUČIO IH I UBIJAO!
Uhapšeni V.V., Foto: Facebook

STRAŠNO

EVO KAKO SE BRANIO SILEDŽIJA IZ SMEDEREVA: Osumnjičen da je pse trenirao za borbe, MUČIO IH I UBIJAO!

Osumnjičenom se na teret stavlja da je u dužem periodu zlostavljao i mučio pse, koji su zatečeni u veoma lošem opštem stanju

Objavljeno:

V. V. (54) iz Smedereva osumnjičen za krivična dela ubijanje i mučenje životinja u sticaju sa neovlašćenim bavljenjem određenom delatnošću kojem je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je imao neregistrovanu odgajivačnicu pasa, a da je pse, kako se sumnja, koristio za borbe, kako se nezvanično saznaje, negirao je optužbe koje mu se stavljaju na teret.

"On je rekao da nije organizovao borbe pasa, negirao je sve optužbe za koje se tereti", rečeno je Telegrafu.

Nakon saslušanja, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana, zbog bojazni da bi mogao ponoviti krivično delo, kao i da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke ili uništi relevantne dokaze.

Efikasnim radom Policijske uprave u Smederevu u saradnji sa glavnim javnim tužiocem, otkrivena je neregistrovana odgajivačnica pasa, gde je pronađeno više od 15 pasa rase “pitbul” i “mikrobul”.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je u dužem periodu zlostavljao i mučio pse, koji su zatečeni u veoma lošem opštem stanju.

Pregledom veterinara konstatovane su brojne povrede, kao i ožiljci u predelu glava pasa, a koji nastaju prilikom borbi pasa.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.