"NE MOŽE MI TEBE NIKO UZETI IZ SRCA I DUŠE": Porodica i prijatelji ubijenog Milana opraštaju se od njega
Porodica i prijatelji ubijenog Milana Jorovića se opraštaju, Foto: Društvene mreže

POTRESNO

"NE MOŽE MI TEBE NIKO UZETI IZ SRCA I DUŠE": Porodica i prijatelji ubijenog Milana opraštaju se od njega

Njegova braća takođe su ostavila poruku za njega.

Objavljeno:

Porodica i prijatelji Milana Jorovića (30), mladića iz Zemuna koji je ubijen ispred njegove kuće u ovom naselju, opraštaju se od njega bolnim porukama dok policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Milanovi najmiliji su ispod njegove slike napisali: "Ne može mi tebe niko nikada uzeti iz srca i duše, voleću te zauvek", "Jeti, bila je čast imati te za iskrenog prijatelja u bolu i u radosti", pisali su njegovi prijatelji.

Njegova braća takođe su ostavila poruku za njega.

- Sećanje na tebe u nama večno živeće - napisali su oni kratko i potpisali se kao "tvoja braća".

Milan je, da podsetimo, ubijen ispred svoje kuće u Zemunu u sredu, a inspektori su uzeli snimke sa više kamera sa okolnih kuća i objekata, ali i sa kuće ubijenog, a ključni su video-zapisi sa tri kamere. Njega je likvidirao ubica maskiran u dostavljača hrane, a policija je otkrila kako on izgleda.

- Policija je u sredu pregledala materijal sa sa kuće Jorovića, sa kuće komšije pored njih i moju. Na snimcima se vidi mladić na skuteru, imao je bermude i majicu, na leđima žutu veliku torbu za dostavu, u kojoj verovatno nije bilo ništa, nego ju je koristio kao paravan. Na glavi je imao crnu kacigu, ali i masku, pa mu se lice uopšte nije videlo. Mislim da nije imao tetovaže, barem ne na nogama i rukama koji su mu bili goli - rekao je za Kurir ranije jedan od komšija.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Na osnovu rekonstrukcije događaja, ubijeni Jorović je u sredu celo pre podne bio van kuće, a onda je došao automobilom "mercedes" i ušao je unutra.

- Taj "dostavljač" na motoru ga je pratio celim putem do kuće, a kada je Milan ušao, ostao je da ga čeka. To se navodno vidi na kamerama. Kad je izašao ovaj je pucao u njega - rekao je posle ubistva sagovornik Kurira.

Kako je dalje naveo sagovornik, ubijeni je počeo da krvari, a ubica je seo na motor i pobegao.

Bonus video:

00:18

Džonić osuđen na doživotni zatvor za trostruko ubistvo Đokića

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.