STEŽE SE OBRUČ OKO PUCAČA SA DETELINARE: Na korak je od HAPŠENJA!
Policija / ilustracija, Foto: Printscreen/RTS

PUCNJAVA NA DETELINARI

STEŽE SE OBRUČ OKO PUCAČA SA DETELINARE: Na korak je od HAPŠENJA!

Na ovom mestu često se igraju deca, pa su komšije rekle da je prava sreća što niko od prolaznika nije stradao

Objavljeno: 16:45h

Posle izuzetih dokaza i snimaka sa kamera i nakon opsežnog operativnog rada, policija je na korak do hapšenja napadača koji je u subotu pucao na V.K .(22) u prolazu zgrade na Detelinari u Ulici Stevana Mokranjca 20.

Inače ranjeni mladić ne želi da sarađuje sa policijom i izjavio je da ne zna ko je napadač. Prema izvorima bliskim ovoj istrazi, najverovatnije se radi o neraščišćenim računima iz prošlosti, a sama istraga išla je u nekoliko pravaca.

Ono što je sigurno je da je policija sada na dobrom tragu pa se uskoro očekuje i hapšenje napadača. Inače, V.K. je ranjen sa tri metka u nogu, a pogođen je u arteriju, brzom reakcijom policajaca sa Detelinara, pripadnika interventne jedinice i lekara hitne pomoći, život mu je spašen u poslednjem trenutku.

Policija
Policijafoto: Printscreen/RTS

Da su ekipe stigle samo par trenutaka kasnije, mladić bi najverovatnije iskrvario na smrt. Nakon obavljenog uviđaja, vatrogasci su šmrkom morali da spiraju krv sa pločnika.

Komšije kažu da nisu čule svađu, već samo pucnje, a da se nešto desilo, shvatili su tek kada je stigla policija i hitna pomoć.

Na ovom mestu često se igraju deca, pa su komšije rekle da je prava sreća što niko od prolaznika nije stradao.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.