SVIREPO UBIJENA NOA TRPELA JE STRAVIČNE UVREDE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Razlog je i više nego poražavajuć! (VIDEO)
Noa Milivojev, Foto: Privatna arhiva

jezivo

SVIREPO UBIJENA NOA TRPELA JE STRAVIČNE UVREDE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Razlog je i više nego poražavajuć! (VIDEO)

Ona se trudila da ignoriše korisnike pomenute mreže koji su je vređali, ali često nije ni ostajala imuna

Objavljeno:

Ubijena Tiktokerka Noa Milivojev bila je na meti brutalnih napada na pomenutoj mreži, i to samo zato što je transeksualna.

Naime, Noa je bila veoma aktivna na Tiktoku, gde je gotovo svakodnevno kačila snimke na kojima je nasmejana i vesela, iako su je neprestano vređali, ponižavali i omalovažavali.

Ona se trudila da ignoriše korisnike pomenute mreže koji su je vređali, ali često nije ni ostajala imuna, te je kačila video snimke gde im je odgovarala, trudeći se da bude nasmejana i vedra.

Na snimku koji je ujedno i njen poslednji na Tiktoku vidimo Nou koja odgovara na brojne stravične uvrede zbog svog opredeljenja i stavova.

Podsetimo, D. O. (33) uhapšen je danas zbog sumnje da je usmrtio Nou Milivojev (18) iz Kovilja. On je priznao da je počinio ubistvo transrodne osobe. Žrtvu je iskasapio do neprepoznatljivosti.

Policija je osumnjičenog izvela iz zgrade sa jaknom preko glave. Osumnjičeni hoda uz pomoć štapa.

Osumnjičenog je policija i ranije ispitivala o Noinom nestanku, a komšije kažu da je često dovodio druge devojke u stan.

Noa Milivojev iz Kovilja poslednji put se roditeljima javila u subotu, 17. juna, kada je navodno krenula kod dečka u Beograd.

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.