TUGA DO NEBA: Irena koju je ubio bahati vozač u Rumuniji, bila je u TREĆEM MESECU TRUDNOĆE!
Foto: KURIR

velika tragedija

TUGA DO NEBA: Irena koju je ubio bahati vozač u Rumuniji, bila je u TREĆEM MESECU TRUDNOĆE!

Noć uoči tragedije ona je pevala i zabavljala svoje prijatelje, a prema rečima zaposlenih u fabrici s kojima se družila, čekala je bebu i planirala brak
Objavljeno: 16:42h

Radnica iz Niša Irena Ilić (28), koja je poginula prekjuče u nesreći u krugu fabrike „Leoni“ u rumunskom gradu Piteštiju, kada su teško povređene njene koleginice Aleksandra Ranđelović (28) i Branka Gligorijević (34), bila je u trećem mesecu trudnoće.

Marijana Jonita, trener koordinator u fabrici „Leoni“, izjavila je juče za Kurir da su kolege iz Srbije s kojima su radili divni ljudi, kao i da joj je čast što je poznavala Irenu Ilić.

OVO JE IRENA, KOJA JE JUČE POGINULA U RUMUNIJI: Otac ostao nem od tuge! (VIDEO)

- Taj momak je hteo da impresionira neke devojke dok smo sedeli na ručku, tako je i izgubio kontrolu nad vozilom. Koliko znam, Irena je bila u trećem mesecu trudnoće, s tim smo bili upoznati - rekla nam je Marijana Jonita i dodala da je trebalo da se radnici „Leonija“ juče vrate u Srbiju.

Podsetimo, nesreća se dogodila kad je vozač BMW Andrei Kristijan Karamelea izgubio kontrolu i uleteo u trpezariju, gde su radnici doručkovali. Nakon nesreće je uhapšen, a na teret mu se stavlja ubistvo i nanošenje povreda iz nehata.

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.