POLICIJA UTVRDILA IDENTITET UBIJENIH ČLANOVA PORODICE U LIPLJANU: Pronađena su tri leša, jeziv prizor sledio sve
Kuća u selu Novo Rujce, Foto: PrintScreen/ YouTube/ RTK

horor

POLICIJA UTVRDILA IDENTITET UBIJENIH ČLANOVA PORODICE U LIPLJANU: Pronađena su tri leša, jeziv prizor sledio sve

Prema informacijama sa lica mesta zločin i saoubistvo izvršeni su vatrenim oružjem, a tela će biti poslata na obdukciju

Objavljeno:

U selu Novo Rujce kod Lipljana tri osobe su ubijene, potvrdila je policija.

Istakla je da su ubijeni članovi iste porodice, te da se sumnja da je muškarac ubio suprugu i sina, a potom pucao u sebe. Policija je zatekla jeziv prizor u kući i potvrdila da je na licu mesta pronašla tri tela.

Utvrđeno je da se radi o porodici Bekteši. Prema informacijama sa lica mesta zločin i saomubistvo izvršeni su vatrenim oružjem, a tela će biti poslata na obdukciju. Da se radi o albanskoj porodici Bekteši potvrdio je i premijer privremenih prištinskih organa Aljbin Kurti u svom saučešću objavljenom na društvenim mrežama.

Meštani sela, rekla su da sumnjaju da je otac ubio sina i suprugu a onda i sebe, ali to nije još je potvrđeno iz Kosovske policije. Od meštana se takođe saznaje da su ostali članovi porodic šokirani ovim zločinom i odmah im je ponuđena lekarska pomoć.

- Oko 16.30 časova policija je dobila informaciju o tri nastradale osobe u Novom Rujcu kod Lipljana. Policija je odmah po dobijanju obaveštenja izašla na lice mesta gde je pronašla tri mrtva tela, čiju smrt je konstatovala lekarska ekipa.

Policija je trenutno pokrenula istragu o slučaju i okolnostima koje karakterišu incident - navodi se u saopštenju policije.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/ RTK)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.