TUGA DO NEBA! DVOJE MALE DECE OSTALO BEZ OCA: Novi detalji o mladiću koji je izgoreo u automobilu kod Subotice
Foto: Printscreen Instagram/192_rs

POTRESNO

TUGA DO NEBA! DVOJE MALE DECE OSTALO BEZ OCA: Novi detalji o mladiću koji je izgoreo u automobilu kod Subotice

Meštani Stanišića kažu da je u pitanju porodica koju svi poštuju, i da roditelji nastradalog žive u njihovom selu

Objavljeno:

U Stanišiću, mestu kod Sombora odakle je tragično nastradali D. P. (37), vlada tuga i neverica i velika bol za sinom i bratom njihovih meštana.

Nesrećni čovek je u petak 28. jula posle 17 časova poginuo na putu Sombor – Subotica, kod skretanja za Tavankut, kada se u sudaru sa kamionom hrvatskih registarskih oznaka, prvo zapalio njegov automobil, a zatim i teretno vozilo. Vozač kamiona je zadobio lakše telesne povrede, međutim, za D. P. nije bilo spasa.

Meštani Stanišića kažu da je u pitanju porodica koju svi poštuju, i da roditelji nastradalog žive u njihovom selu, i pretpostavljaju i da je bio u poseti kod njih pre tragedije ili je možda krenuo za Miletić ili se vraćao iz njega, susednog mesta gde je radila njegova majka.

- Strašno je to što se dogodilo. Ne poznajem nastradalog, ali su komšije rekle da ga se sećaju još kao mlađeg i da je dolazio u posetu kod svojih. Oženjen je bio, za njim su ostala mala deca, od četiri i sedam godina i supruga, i kažu ljudi da je živeo u Subotici. Znam da ima u tom gradu i tasta – kaže meštanka Stanišića.

prvo zapalio njegov automobil, a zatim i teretno vozilo.
prvo zapalio njegov automobil, a zatim i teretno vozilo.foto: Printscreen Instagram/192_rs

Ne želi da kaže ime nastradalog i navodi da se vodi kao NN lice pošto nije bilo moguće nakon tako teške nesreće utvrditi identitet.

U Stanišiću, ali ni u Subotici nije poznato kada će D. P. biti sahranjen, s obzirom da je njegovo telo poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad.

Bonus video:

00:16

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U TOPONICI: U sudaru dva automobila ima POGINULIH

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.