RANJENOG KRISTIJANA JE NOSIO NA LEĐIMA! Ostao je upamćen po legendarnoj rečenici iz VIDIMO SE U ČITULJI
Bata Trlaja, Foto: KURIR/PRINTSCEEN

legende devedesetih

RANJENOG KRISTIJANA JE NOSIO NA LEĐIMA! Ostao je upamćen po legendarnoj rečenici iz VIDIMO SE U ČITULJI

Radoslav Trlajić (37) zvani Bata Trlaja, bio je vlasnik fudbalskog kluba Bežanija

Objavljeno:

Gotovo da nema mafijaške likvidacije iz devedesetih, da na mestu zločina nije bio čuveni forenzičar Časlav Ristić, koji je više od dve decenije radio za MUP Republike Srbije.

Opisao je i kako je 2000. godine izgledala scena ubistva Radoslava Trlajića, zvanog Bata Trlaja (37).

Trlaja je u beogradskom podzemlju bio je poznat po rečenici: "Mala bara, puno krokodila", koja se i dan danas izgovara.

"Trlaju je sačekalo više napadača. Čekali su njegov auto i zapucali na oko 500 metara od njegovog kućnog praga. Dao je gas, međutim, upao je u kanal i automobil se prevrnuo. Bilo je zanimljivo da je on tako ranjen izašao iz vozila i krenuo da bježi preko njive do ulaza u zgradu. Merili smo korake, tragovi koji su ostali ukazivali su na to da je njegov korak bio skoro dva metra. Izmerili smo 1.9 metara dugačak korak. Trlaja je uspeo da stigne do zgrade, ali tu su ga sustigli i ubili iz 'kalašnjikova'", priča forenzičar i dodaje:

"Bio je sav u krvi, ležao je na pločniku, napadači su pobegli kolima, a usput su se oslobodili i oružja."

Radoslav Trlajić (37) zvani Bata Trlaja, bio je vlasnik fudbalskog kluba Bežanija i vođa takozvanog novobeogradskog klana. On je, kako prenose beogradske novine, na lestvici beogradskih kriminalaca počeo da se penje posle Divčevog ubistva. Reč je o čuvenom Mihajlu Divcu, koji je bio vođa ove grupe pre njega. Bili su dobri prijatelji.

Radislava Trlajića su smatrali, nakon smrti Divca, novim liderom novobeogradske grupe. Samo jednom je bio u zatvoru, i to samo na tri meseca, zbog oružene pljačke nekoliko kilograma zlata u Bijeljini.

Trlajić će ostati upamćen i kao čovek koji je na leđima nosio Kristijana Golubovića kad je ovaj, prilikom bekstva, povredio nogu skočivši s trećeg sprata Petog opštinskog suda u Beogradu.

Bonus video:

00:49

ORGANIZOVAN KRIMINAL IMA SAMO JEDAN CILJ! Stručnjaci za Kurir TV o povezanosti Zvicera i Gogića: Školski primer, pogodan za šverc!

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.