STRAŠNA SUDBINA DVOJE SUPRUŽNIKA IZ NOVOG SADA: Umrli jedno za drugim, evo šta komšije kažu o njima!
Policija, Foto: Printscreen/RTS

tuga

STRAŠNA SUDBINA DVOJE SUPRUŽNIKA IZ NOVOG SADA: Umrli jedno za drugim, evo šta komšije kažu o njima!

Policiju su sinoć alarmirale komšije

Objavljeno:

Muškarac A. G. (89) i njegova supruga M. A. (77) nađeni su sinoć mrtvi u stanu u Novom Sadu. Njihova tela, koja su bila u fazi raspadanja, pronašla je policija koju su alarmirale komšije u Ulici Pariske komune.

Kako se saznaje, oni su 50 godina zajedno živeli u stanu u kojem su umrli.

Žena zavisila od muža

- Žena je bila teško pokretna i praktično je zavisila od supruga koji je bio dosta vitalan za svoje godine. Iako su bili u poodmaklim godinama, insistirali su da se sami brinu o sebi. Žena ima ćerku koja im je povremeno pomagala, ali su oni želeli da se brinu sami o sebi - pričaju komšije.

Navode i da je ćerka prethodnih nedelju dana bila na odmoru i da se nisu čuli, a da su policiju sinoć alarmirale komšije.

- Komšije su pozvale policiju kada su osetile smrad iz stana u kome su živeli muškarac i žena. Patrola je potom našla njihovu ćerku. Zajedno s njom su obili vrata i zatekli tela muškarca i žene u fazi raspadanja - kaže izvor.

Prvo umro muž, a potom žena?

Prema prvim pretpostavkama umrli su prirodnom smrću, ali će tačan uzrok biti utvrđen obdukcijom.

- Pretpostavlja se da je prvo preminuo muž koji se brinuo o ženi, a da je potom umrla i ona, pošto je zavisila od njega. Ipak, kada istraga i obdukcija budu okončane biće poznat tačan uzrok smrti - dodaje izvor.

03:15

OSOBE KOJE SU LAJKOVALE SMRT UŽIVO SU IZGUBILE OSEĆAJ ZA REALNOST! Stručnjaci o ubici iz Gradačca: Pronalaze idole u POGREŠNIMA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.