ŽENA HIRURGA SA VMA SUTRA PRED SUDOM: Biće saslušana u svojstvu žrtve nasilja u porodici
Hirurg sa VMA, Foto: Printscreen/Društvene mreže

javljeno je

ŽENA HIRURGA SA VMA SUTRA PRED SUDOM: Biće saslušana u svojstvu žrtve nasilja u porodici

Ispričao je detaljno sve što se događalo između supruge i njega

Objavljeno:

U Trećem Osnovnom sudu u Beogradu sutra se, saslusanjem supruge, nastavlja suđenje Nikoli O. doktoru sa VMA, koji se tereti za nasilje u porodici, odnosno da je pretukao ženu i naneo joj teške povrede, kao i za neovlašćeno posedovanje vatrenog oružja.

Podsetimo, na nedavno održanom pretresu, doktor je izneo svoju odbranu.

Ispričao je detaljno sve što se događalo između supruge i njega, priznao delo i izjavio veliko kajanje.

1 / 3 Foto: Printscreen / Instagram

Njegova odbrana zatražila je da Sud razmotri doktorov zahtev o tome da sklopi sa nadležnim Tužilaštvom Sporazum o priznanju krivice i adekvatno ga kazni.

Takođe, zatraženo je i njegovo puštanje iz pritvora, ili zamena za drugu, blažu meru, s obzirom da se on nalazi iza rešetaka od trenutka hapšenja u februaru mesecu.

Čak je nedavno, podsećamo, i doktorova supruga, koja je oštećena u ovom postupku, tražila da se njenom mužu ublaže mere, kako bi imao veću mogućnost viđanja i komunikacije sa njihovo troje dece, koja veoma pate za ocem, jer im nedostaje i ne viđaju ga.

Bonus video: APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

01:09

APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.