ČITAVI SPRATOVI SU RAZORENI, ODJEDNOM JE SAMO PUKLO: Smederevci ne veruju šta ih je snašlo, eksplozija UNIŠTILA SVE
Ilustracija, Foto: Google Earth, Aleksandra Čolić

užas

ČITAVI SPRATOVI SU RAZORENI, ODJEDNOM JE SAMO PUKLO: Smederevci ne veruju šta ih je snašlo, eksplozija UNIŠTILA SVE

Građani kažu da je Smederevo grad gde se gotovo svi znaju, ali da u ovom trenutku ne mogu ni da naslute ko je tragično izgubio život

Objavljeno:

Brojni građani Smedereva okupili su se večeras u blizini trga, kod Karađorđevog duda, gde brojne policijske ekipe vrše uviđaj nakon stravične eksplozije u kojoj je život izgubila jedna osoba, a dve su povređene.

Uzrok eksplozije i dalje se istražuje, a u ovom trenutku sumnja se da je eksplodirala plinska boca.

Smederevo
foto: Printscreen/Instagram/192_rs

"Nije nam jasno šta se dogodilo. Ne znamo ni ko je poginuo, svi smo u šoku, to je samo odjeknulo", kažu nam zabrinuti meštani koji posmatraju uviđaj.

Dodaju da je Smederevo grad gde se gotovo svi znaju, ali da u ovom trenutku ne mogu ni da naslute ko je tragično izgubio život.

"Ne može se prići zgradi, policija je sve ogradila. Znam da je uništen krov, razoreni su čitavi spratovi", kaže nam jedna meštanka koja živi kod Karađorđeve i koja se koji minut nakon eksplozije zadesila na mestu nesreće.

Pojedini Smederevci tvrde da se eksplozija čula kilometrima unaokolo, ipak jedan stanovnik Ulice 17. oktobra, u koju se sliva Ulica Slobode, kaže da nije čuo ništa.

"Saznao sam naknadno, ja zaista nisam čuo ništa. Ovde se priča svašta. Da nijedan štok u tom stanu gde je bila eksplozija nije ostao nijedan štok. Došao sam da vidim šta se dogodilo, ali ne može se prići, sve je blokirano", priča nam.

Kako javljaju naši reporteri, ekipe forenzičara češljaju svaki metar zemlje, a zatvoreni su svi prilazi mestu eksplozije.

Oštra rasprava Šešelja i Vuletića

07:48

Oštra rasprava Šešelja i Vuletića

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.