OVO JE PIJANI VOZAČ KOJI JE UDARIO DEČAKE: Isplivali UZNEMIRUJUĆI DETALJI saobraćajne nezgode kod Zaječara! (FOTO)
Osumnjičeni Goran M., Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

PIJANI VOZAČ GOLFA UDARIO U TOMOS

OVO JE PIJANI VOZAČ KOJI JE UDARIO DEČAKE: Isplivali UZNEMIRUJUĆI DETALJI saobraćajne nezgode kod Zaječara! (FOTO)

Kako kažu žitelji Dubočana, sinoć je Goran M. "bio toliko pijan da kada su policajci došli da ga hapse on nije ni znao šta je uradio"

Objavljeno: 15:26h

Goran M. (38) iz sela Dubočane kod Zaječara, koji je pijan automobilom "golf" udario u motor "tomos" na kom su bila dvojica dečaka od 12 godina, prema priči meštana sela, važi za problematičnu osobu.

- Čovek koji je udario decu nigde ne radi. Ima ženu i dete. Inače je poznati alkoholičar, stalno je pijan. Pored toga što je stalno pijan, on je i nasilan. Ranije je tukao svog oca, dok je ovaj mučenik bio živ, a sada tuče ženu koja ga je više puta napuštala, ali mu se uvek vraćala - pričaju žitelji Dubočana.

Goran M.
Goran M.foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Kako dodaju, sinoć je Goran M. "bio toliko pijan da kada su policajci došli da ga hapse on nije ni znao šta je uradio".

- On je prešao u suprotnu traku iz svoje trake i udario u moped, nije stao, već je nastavio da vozi. Otišao je svojoj kući i legao da spava. Kao da se ništa nije dogodilo. Kada je policija došla da ga hapsi, on je rekao da ni ne zna da je udario motor i decu - kaže naš izvor i podseća da je Goranu M. po hapšenju izmereno 1,94 promila alkohola u organizmu.

- On je u trenutku nesreće najverovatnije imao i više promila, ali nije odmah uhapšen jer je otišao s lica mesta i došlo je do protoka vremena, što je učinilo da na alko testu "naduva" manje - objašnjava nam izvor.

Očevici jezive nesreće objasnili su za Kurir da je prizor bio više nego uznemirujuć, a da su na lice mesta prvi stigli roditelji povređenih dečaka.

Goran M.
Goran M.foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

- Prvi su na mesto nesreće došli roditelji. Njih je pozvao sin telefonom, a to je dečak koji je ostao bez noge. Bio je nekako priseban iako mu je noga bila otkinuta - kaže izvor i dodaje da su meštani po mraku tražili otkinutu nogu kako bi je predali lekarima Hitne pomoći.

- Nas nekoliko smo oko pola sata tražili nogu. Našli smo je u grmlju, od kolena na dole. Hitna pomoć je već otišla. Nogu smo stavili u kesu i predali je policiji - ispričao je očevidac.

Bonus video:

00:09

Teška nezgoda na autoputu Miloš Veliki kod Ljiga

(Espreso/Kurir.rs - S. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.