REKAO DA NEMA NIŠTA DA PRIJAVI, A ZATIM SU CARINICI UPALILI MOBILNI SKENER: Kako je sve to uspeo da POTRPA U KROV?!
Zaplena na graničnom prelzu Batrovci, Foto: Uprava carine

svašta

REKAO DA NEMA NIŠTA DA PRIJAVI, A ZATIM SU CARINICI UPALILI MOBILNI SKENER: Kako je sve to uspeo da POTRPA U KROV?!

Srpski carinici su imali novi veliki ulov. Sada su na red došle cigarete

Objavljeno: 15:38h

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci 7. septembra 2023. godine, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 25.000 cigareta sakrivenih u specijalno pregrađenom krovu jednog kombija.

Prekršaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje za detaljan pregled izdvojen kombi domaćih registarskih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnji putnik. Mada je vozač rekao da nema ništa da prijavi, usledio je pregled mobilnim skenerom, kada su uočene nepravilnosti u krovu vozila.

Detaljnim pregledom koj je usledio otkriven je specijalno dograđeni prostor u krovu kombija koji je bio ispunjen sa ukupno 1.263 paklice cigareta ''Marlboro'', ''Lucky Strike'', ''LM'', ''Rothmans'', ''Sobranie'', ''Davidof'' i drugih, čija je tržišna vrednost procenjena na oko pola miliona dinara.

1 / 5 Foto: Uprava carine

Zbog činjenice da vrednost krijumčarene robe prelazi trećinu vrednosti vozila, do okončanja postupka pred sudom zadržan je i kombi, vredan oko milion dinara.

Bonus video:

00:46

TURCI IZ BRITANIJE STIGLI NA BATROVCE PA HTELI DA PREVARE NAŠE CARINIKE: Pogledajte šta su im našli u 2 kartonske kutije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.