ZAKOMPLIKOVALO SE STANJE DEVOJKE KOJU JE PARTNER ZAROBIO I TUKAO 4 DANA! Oglasila se njena majka: "Ima veliki rez"
Nasilnik i žrtva iz Obrenovca, Foto: Facebook

STRAŠNO

ZAKOMPLIKOVALO SE STANJE DEVOJKE KOJU JE PARTNER ZAROBIO I TUKAO 4 DANA! Oglasila se njena majka: "Ima veliki rez"

Kako se saznaje, žrtvino zdravstveno stanje se zakomplikovalo

Objavljeno:

Žena (36) iz Zemuna koja je teško povređena kada ju je emotivni partner N. G. (41) iz Bariča držao četri dana zatočenu u kući kod Obrenovca, a zatim je zverski pretukao i mučio toliko da je jedva ostala živa, ima komplikacije i njeno zdravstveno stanje je narušeno.

Kako se saznaje, žrtvino zdravstveno stanje se zakomplikovalo i sada je pod dodatnom terapijom. Inače, nakon brutalnih batina, kako se sumnja, ženi su lekari morali da izvade slezinu.

- Ima strašne povrede i na svu sreću je živa, ali sada su se desile promene nakon što joj se rez koji ima od grudnog koša do ispod stomaka infircirao. Naime, taj veliki rez preko celog prednjeg dela tela se inficirao - kaže majka povređene žene za Kurir i dodaje:

Obrenovac, Nemanja G.
foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

- Iako ide na previjanja svaki dan, prekjuče je došla kući i žalila se da joj je loše i da ima bolove u predelu stomaka. Pošto je cela u zavojima to nije moglo da se vidi, pa smo juče na previjanju videli da je došlo do komplikacije koja je ubrzo sanirana.

Kako dalje navodi majka povređene devojke, ona i dalje ima temperaturu i loše se oseća.

- Moja ćerka leži u krevetu i veoma je iscrpljena, jako joj je teško jer trpi i te dodatne bolove. Njen lekar i medicinske sestre koji jako vode računa o njoj su divni ljudi i pomažu nam da se ona u ovim teškim trenucima što brže i bolje oporavi - kaže majka povređene i dodaje:

- Problem je i ta slezina, ma znate šta, ja sam spremna i da joj dam moju slezinu ako treba. Ja sam se naživela, a hoću da uradim sve za moje dete.

Naša sagovornica kaže da je i dalje van sebe i da ne može da veruje kroz koju dramu je prošla i prolazi njena ćerka.

Nemanja G., Obrenovac
foto: Printscreen / Facebok

- Pa kakav je to čovek koji je bio spreman da nekog ubije. Monstrum koji u svojoj spavaćoj sobi drži sekiru. Pa šta će mu sekira pored glave... Hvala Bogu moje dete je preživelo, ali toliko je ukakazio da joj je gornja vilica upala unutra u usta. To je nemoguće kako moje dete izgleda, monstrum joj je pomerio zube od batina - kaže neutešna majka i nada se da će osumnjičeni biti adekvatno kažnjen.

- Pošto je on bio spreman da sudi da li će neko biti živ ili ne, sada njemu treba da se sudi i da ga osude da više ne može nikome da uništi život. Treba da ga osude i da radi za ovu državu najgore poslove kad je bio hrabar da skoro ubije nekoga, sad treba i on da pati.

Pa da podsetimo, N. G. je osumnjičen da je četri dana zatočenu držao emotivnu partnerku koju je mučio, tukao i unakazio od batina koje joj je naneo sekirom, buzdovanom i palicom. Ona je od zadobijenih povreda jedva preživela i uspela da pobegne od njega. Na nagovor porodice otišla je u zemunsku bolnicu i prijavila nasilnika. Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu vodi istragu i njemu je određeno zadržavanje do 30 dana.

Bonus video: Kako zaustaviti nasilje nad decom?

03:43

Kako zaustaviti nasilje nad decom?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.