MESO UGINULIH ŽIVOTINJA PRODAVALI PREKO DRUŠTVENIH MREŽA? Policija ispituje JEZIV slučaj u Subotici, ovo su detalji
Foto: RINA

STRAŠNO

MESO UGINULIH ŽIVOTINJA PRODAVALI PREKO DRUŠTVENIH MREŽA? Policija ispituje JEZIV slučaj u Subotici, ovo su detalji

U njihovom zamrzivaču je pronađena manja količina mesa, koja je upućena na analizu u Veterinarski institut gde su utvrdili da se radi o leševima

Objavljeno:

Policija u Subotici uhapsila je dve osobe zbog proizvodnje i stavljanja u promet štetnih proizvoda. Naime, kako su naveli u saopštenju, sumnja se da su oni uzimali životinjsko meso sa stočnog groblja i koristili da za prodaju. Detalje o ovom slučaju, donela je gledaocima Kurir televizije Aleksandra Orlić.

LEŠ ZA LJUDSKU ISHRANU:

B. S. (30) i D. P. (38) iz Subotice, koji su uhapšeni zbog proizvodnje i stavljanja u promet škodljivih proizvoda, skidali su delove mesa sa uginulih životinja na stočnom groblju u Subotici, nezvanično saznaje Kurir!

- Sumnja se da su skidali delove mesa sa butova uginulih životinja, a u pitanju si najverovatnije svinje. To su uzimali sa stočnog groblja u Subotici, pratili su da je jedna farma u blizini izbacila uginule životinje i uzeli su to meso. Proverava se da li je to meso, i ako jeste, na koji način je stiglo do kupaca, kao i to da li su planirali da ga prodaju preko društvenih mreža - navodi izvor Kurira.

Orlić je podsetila na krivično delo koje su ovi ljudi počinili, pa podelila informacije:

U njihovom zamrzivaču je pronađena manja količina mesa, koja je upućena na analizu u Veterinarski institut gde su utvrdili da se radi o leševima.

02:29

ŠOK U SUBOTICI: Šta će biti sa zločincima koji su KRALI I PRODAVALI LEŠEVE ŽIVOTINJA? Orlić: Policija u zamrzivaču PRONAŠLA I OVO

Policija će dokazati na koji način i kome su sve prodavali ovo meso. Određeno im je zadržavanje i privedeni su u Osnovno Javno tužilaštvo. Prema tome koliko su života ugrozili odredi će im kaznu.

Otprilike na jesen će se izgraditi novo obezbeđenije stočno groblje da ne bi dolazilo do ovakvih slučajeva - prenela je Aleksandra Orlić.

Bonus video: DRAMATIČNA SCENA KOD TREBINJA: Jel bacate u Kraljevu smeće tako kroz prozor iz auta?!

00:43

DRAMATIČNA SCENA KOD TREBINJA: Jel bacate u Kraljevu smeće tako kroz prozor iz auta?!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.