STRAVIČNO, NIŠLIJKA PALA SA PRVOG SPRATA GERONTOLOŠKOG CENTRA: Zadobila PRELOM pršljenja i kontuziju bubrega
Foto: Profimedia, Espreso ilustracija

stravično

STRAVIČNO, NIŠLIJKA PALA SA PRVOG SPRATA GERONTOLOŠKOG CENTRA: Zadobila PRELOM pršljenja i kontuziju bubrega

U UKC Niš kažu da je ona primljena u svesnom stanju.

Objavljeno:

Korisnica Gerontološkog centra u Nišu D.R. (65) primljena je danas u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu nakon pada sa prvog sprata zgrade ove ustanove socijalnog staranja u Ulici Radnih brigada u Nišu, saznaje "Blic".

U UKC Niš kažu da je ona primljena u svesnom stanju.

- Odmah nakon prijema, urađena je hitna dijagnostika po trauma protokolu, nakon čega je utvrđena kontuzija bubrega i fraktura lumbalnog pršljena. Pacijentkinja je stabilnih vitalnih parametara i zadržana je u UC UKC Niš, radi dalje opservacije - kažu u UKC Niš.

U niškoj policiji Blicu je potvrđeno da im je oko 11 časova događaj prijavljen iz Hitne pomoći koja je zbrinula povređenu ženu i da se utvrđuju sve okolnosti slučaja.

- Odmah po prijemu obaveštenja policija je izašla na lice mesta i sprovela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti. O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu - kažu u niškoj policiji.

Prema nezvaničnim informacijama za sada nisu utvrđene nikakve sumnjive okolnosti koje bi ukazale na bilo koje krivično delo, ali do okončanja istrage nijedna mogućnost se ne isključuje.

04:18

NEĆE BITI USVOJENE ODREDBE KOJE IDU KORAK NAPRED Veljanovski nema dilemu: Na OVO nije spremna niti jedna vlast nakon 5. oktobra!

(Espreso/Blic/Branko janačković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.