JEZIV NAPAD NA VOŽDOVCU: Huligani nasrnuli na porodicu s bebom, palicama im demolirali automobil!
Huligan, Foto: Profimedia, Ilustracija

ozbiljni prestupnici

JEZIV NAPAD NA VOŽDOVCU: Huligani nasrnuli na porodicu s bebom, palicama im demolirali automobil!

Huligani na Voždovcu napali porodicu sa bebom, pa im palicama uništili automobil

Objavljeno:

- Četiri huligana na porodicu sa bebom - ovim rečima prepričava jezivi napad glumica Katarina Stojanović (43), koja je u ponedeljak napadnuta na Voždovcu, kada je sa suprugom i dvogodišnjim detetom išla da vodi dete na terapiju.

Sve se odigralo 2. oktobra na Voždovcu.

- Mi smo krenuli da vodimo bebu u Sokobanjsku na redovne terapije, oko 17 časova. Kada smo izlazili iz Ulice Ljube Vučkovića na pešačkom je stajalo poprečno vozilo, ne dajući drugima da prođu. Suprug je mahnuo rukom da se skloni i rekao je: "Druže vodim dete kod lekara. Ja sam izašla sa njim i rekla sam: "Gospodine, vodim dete kod lekara". Izašla sam da izazovem empatiju - počinje priču Katarina, koja je i dalje uznemirena zbog jezivog napada koji je doživela.

Kako ona priča, nakon što su prišli vozilu, u kojem su bila četvorica mladića, usledio je pravi pakao.

"Vozač je izašao sa nožem"

- Suvozač je udario pesnicom mog supruga u glavu, vozač je izašao sa nožem i krenuo je da ubode mog supruga u vrat. Ostali su izašli su sa palicama i vikali: "E sad ga vodite kod lekara" - priča uznemireno ona.

Policija
foto: Dado Đilas

Kako kaže, njen suprug je uspeo da izbegne nož, a Katarinu je odgurnuo kako je napadači ne bi udarili.

- Ja sam vrištala: "Beba je unutra, nemojte molim vas." Krenuli su da jure mog supruga, razbijali su nam kola. Demolirali su nam auto, zatim su ušli u kola i otišli. Bilo je mnogo očevidaca, ljudi su bili u šoku. Ja sam i pala u nesvest - priča Katarina.

Kako kaže, njihovo vozilo je u potpunosti demolirano.

Katarinin najveći strah je bio da napadači ne povrede njeno dete, koje je danas napunilo dve godine.

"Plašila sam se da će da udare bebu"

- Ja sam se plašila da ne otvore vrata, plašila sam se da će da udare bebu. On je mali, srećom nije svestan događaja, da je stariji imao bi traumu. Taj mladić je krenuo da ubije mog supruga, videla sam da je želeo da ga ubode - ispričala je Katarina.

Kako ona kaže, policija je odmah došla. Katarina je pozvala nadležne, a to su uradili i očevici, koji su videli ceo događaj.

- Odmah se stvorilo mnogo očevidaca, doneli su mi vodu, zvali su i oni policiju. Imala sam vapaje, vikala sam: "Molim vas zovite policiju". Svedoci su dali izjave, jedna žena je videla kompletnu situaciju i sve je ispričala, sećala se i boje noža - priča ona.

Kako ona kaže, kamere su snimile napad. Jedan od napadača je uhapšen, dok se za trojicom traga.

Pucnjava, Sombor, Policija
foto: Printscreen/RTS

"Lokalni mangupi sa Voždovca"

- To su momci od oko 20 godina. Nismo ih psovali, niti smo bili neprijatni, ja sam izašla da izazovem empatiju - priča Katarina, koja i dalje ne može da poveruje da je napadnuta usred bela dana, iz nepoznatog razloga.

Kako je ispričala, na jednom od snimaka se čuje kako građani komentarišu automobil napadača i govore da je "namerno stao tu, da izaziva probleme i ne želi da se pomeri".

Ona kaže da veruje da bi oni napali nekoga drugog, da nije naišla njena porodica.

- Bili su potpuno nerazumni. Četvorica huligana na porodicu sa bebom. Rečeno je da su to "lokalni mangupi sa Voždovca" - ispričala je Katarina.

Kako kaže, njen suprug je bio kod lekara i na snimku mu je utvrđeno da ima nagnječenje vilice, od udarca koji je zadobio.

Katarina i beba srećom nisu povređene, ali nesumnjivo da će Katarina ovaj događaj pamtiti i da će joj trebati vremena da se od njega oporavi.

Obavešteni policija i tužilaštvo

Kako se nezvanično saznaje iz izvora bliskih istrazi, 3. oktobra oko u 11 sati u Ulici Mirča Aceva pronađen je automobil "reno clio" i tom prilikom uhapšen je M.M. (20).

- On je priznao da je bio u kolima kad se desio navedeni događaj, ali je naveo da nije učestvovao u njemu, već je navodno sedeo u autu. Izjavio je da su učestvovala 3 njegova druga koja nije želeo da imenuje. Konsultovan je zamenik Drugog tužilaštva koji je rekao da nema elemenata krivičnog dela, već prekršaja i da se nastavi dalj rad. Operativna saznanja ukazuju da su potencijalni učesnici blizanci D. i M. N. (19) - kaže izvor.

Bonus video:

02:41

ZA NJIMA TRAGA 50 POLICIJA SVETA! Rajko Nedić o zloglasnom narko kartelu iz regiona: Na putevima droge ima ih NA SVAKOM KORAKU!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.