OVO BI MOGLO DA OTKRIJE MOTIV UBISTVA U NIŠKOJ BANJI! Dečak (13) zvao druga da dođe kod njega, a onda HOROR!
Mesto tragedije, Foto: RINA

UBISTVO

OVO BI MOGLO DA OTKRIJE MOTIV UBISTVA U NIŠKOJ BANJI! Dečak (13) zvao druga da dođe kod njega, a onda HOROR!

Policija veštači mobilne telefone oba dečaka

Objavljeno:

Dečak (13) ubijen je u četvrtak u tuči sa najboljim drugom koji ga je, prema do sada dostupnim informacijama, isekao po vratu nožem nakon čega je maloletnik preminuo. Motiv ubistva u Niškoj Banji još je nepoznanica, a mogao bi biti otkriven nakon veštačenja telefona ova dva dečaka.

Prema rečima dede ubijenog deteta, dečak ubica je pozvao telefonom svog druga kobnog jutra. Kako deda kaže, on nije ni znao gde je njegov unuk otišao.

- Policija je uzela mobilne telefone i jednog i drugog dečaka. Oni su poslati na veštačenje - kaže izvor Kurira.

Mesto gde se dogodio zločin
Mesto gde se dogodio zločinfoto: RINA

Kako se saznaje, telefoni bi mogli da odaju značajne informacija za istragu.

- Iz njihovog dopisivanja moglo bi se prepoznati da li su imali ranijih nesuglasica i kakav im je bio odnos, s obzirom na to da se tvrdi da su bili dobri drugari. Takođe, biće utvrđeno kakve su poruke razmenjivali kobnog jutra, noć pre i prethodnih dana - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Važno je obratiti pažnju i na internet pretrage, pogotovo što postoje sumnje da je dečak ubica crtao satanističke simbole.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: RINA

Deda ubijenog dečaka ispričao je i da je porodica upozoravala ubijenog dečaka na tog druga.

- Moj unuk je divno dete, učestvovao je na nekim literarnim takmičenjima, on je i tog drugog dečaka uključio u košarkaški klub. Ali to dete je mračan tip, nekako neobjašnjivo se ponašalo to dete. Išao je ulicom sam, pričao nešto sam sa sobom. Sve smo radili da ga odvojimo od njega. Onda su se pojavili ti satanistički znaci koje sam video. Otišao sam u školu i primetio te znake na školi i kući pored. Niko nije reagovao. To je zataškavano kao i druge prijave da je ovaj znao da maltretira druge đake - ispričao je deka.

Navodno dečaci su često sparingovali.

- Čini se da su se uz to ovoga puta i posvađali, te da je dečak izvadio nož koji je znao da nosi sa sobom i ranije - ispričao je komšija.

Bonus video:

02:24

JEZIVE SCENE POSLE UBISTVA (13) DEČAKA U NIŠKOJ BANJI: Izleteo je iz kuće, koprcao se i bacao po ulici, spale su mu patike...

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.