HIRURGU SA VMA ODLOŽENO SUĐENJE: I dalje ostaje u pritvoru zbog OVOGA
Nikola Ostojić, Foto: Društvene mreže

javljeno je

HIRURGU SA VMA ODLOŽENO SUĐENJE: I dalje ostaje u pritvoru zbog OVOGA

Uhapšen je u februaru i od tada je u pritvoru

Objavljeno:

Suđenje poznatom doktoru sa VMA N. O, koje je danas trebalo da bude nastavljeno u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, odloženo je za 10. novembar zbog lošeg zdravstvenog stanja optuženog.

On se tereti za nasilje u porodici, odnosno da je psihički i fizički zlostavljao suprugu, zbog čega je ona dospela i u bolnicu, jer je imala teške povrede.

Uhapšen je u februaru i od tada je u pritvoru, iako je odbrana, upravo zbog lošeg zdravstvenog stanja doktora, tražila da on bude pušten iz pritvora ili da mu se isti zameni nekom drugom merom.

1 / 4 Foto: Printscreen / Instagram

To je, uostalom, na nekom od prethodnih suđenja tražila i doktorova supruga, koja je, iako oštećena u ovom postupku, molila sud da pusti njenog supruga iz pritvora, kako bi imao više kontakata sa njihovo troje maloletne dece, kojima mnogo nedostaje i koja pate.

Inače, on je pred sudom delom priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret i izrazio iskreno kajanje.

Pre njega saslušani su brojni svedoci, koji su uglavnom rekli da znaju iz Ivanine priče da je trpela nasilje, ali da nikada nisu i "svojim očima" videli da ju je doktor maltretirao.

Podsetimo, i prošli pretres bio je odložen jer u Treći sud nisu stigla spisa iz Apelacionog suda. Sada je ta administrativna "greška" ispravljena i na narednom pretresu trebalo bi da bude saslušan još jedan svedok i veštaci.

Bonus video: DA LI AHTISARIJEV PLAN ZA KiM ŽIVI NAKON NJEGOVE SMRTI? Miletić bez dileme: Kurtijevo nasilje su hteli da reše diplomatskim putem!

01:18

DA LI AHTISARIJEV PLAN ZA KiM ŽIVI NAKON NJEGOVE SMRTI? Miletić bez dileme: Kurtijevo nasilje su hteli da reše diplomatskim putem!

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.